Blogs en video

Acosta't a aquest municipi ple d'encant i bellesa natural a recórrer senderes i gaudir de vistes que arriben al Mediterrani.


Aigües, a Alacant, és una xicoteta localitat que conserva racons tradicionals plens de sabor i que ofereix una gran varietat de rutes als amants de les senderes. Vine a recórrer-los i deixa't conquistar per tot el que hi trobaràs!

Què veure a Aigües

A Aigües, una antiga torre del segle XV o XIV s'ha fos amb la trama urbana, de manera que s'ha convertit en una part més del paisatge de carrer tot i que va ser construïda amb finalitats defensives. Es tracta d'una localitat que ha sabut conservar la seua essència i uns carrers tranquils que conviden a passejar.

Als voltants d'Aigües no has de perdre't una visita al Preventori o Balneari, un edifici en desús envoltat de naturalesa que, aprofitant els nombrosos brolladors d'aigües termo-medicinals que han sorgit al llarg de la història en la localitat, es va construir en el segle XIX. Es tracta d'un edifici entorn del qual giren un bon nombre de llegendes, i és que realment té un aspecte misteriós!

La Pinada és un altre paratge a Aigües que no t'has de perdre, i està preparat per a gaudir de descansos en el camí i compta amb nombrosos miradors en els quals recrear-se, especialment gràcies a la serra del Cabeço d’Or, de verticals parets plenes de bellesa.

En aquests paratges naturals pots trobar senderes i rutes molt interessants com els de la pròpia serra, els de l'àrea recreativa de Victoria de Rojas, els que et faciliten envoltar el municipi, els que et porten a Busot o els que segueixen el camí de la Bacorera.

Finalment, has de saber que a Aigües la gastronomia és una cosa que es prenen molt seriosament, i elaboren tot tipus de guisats com l’olleta o l’olleta borda, a més d'arrossos i gaspatxos. La preparació de vegetals en salmorra és una altra especialitat de la zona, i sempre estan presents a les taules d'Aigües, així com coques de tota classe, embotits i minxos, unes coques planes de massa que s'acompanyen generalment de preparats d'hortalisses. Vine a provar-les!

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Compres
Festes
Monuments

Propostes de viatge