Blogs en video

Descobreix un xicotet racó entre serres d'esperit rural i amb molt a oferir per als amants del senderisme. Vine a gaudir del paisatge de Beniardà!


Beniardá és una xicoteta localitat d’Alacant que, a uns 20 quilòmetres de llocs tan interessants com Benidorm o el Parc Natural de la Serra Gelada, conserva intacte el seu encant rural. Converteix-la en la destinació de la teua pròxima escapada!

Què fer a Beniardà

Beniardà és una localitat de xicoteta grandària en un enclavament realment privilegiat, entre un embassament, un riu i dues serres, les de Xortà i Serrella. D'aquesta manera, ja sabem que les vistes des d'aquest municipi seran realment interessants i que d’allà partiran un bon nombre de senderes amb molt a gaudir.

El seu caràcter agrícola i de muntanya el converteixen en una gran opció per als qui busquen una escapada tranquil·la i natural, en un municipi en el qual els carrers encara conserven un traçat de l'època àrab. De fet encara existeixen restes d'aquesta època en algunes edificacions. Aquest xicotet racó en una vall, el de Guadalest, té un xicotet aqüeducte que pràcticament marca l'entrada al nucli urbà.

A Beniardà les festes tenen un toc especial, com demostra la més popular, la de “les fadrines”, en la qual quatre joves dones antany preparaven, a base de rifes, tot el necessari per a poder ballar al so de la música al setembre. Hui dia aquestes festes compten amb revetles, festes de disfresses i altres manifestacions més religioses. No hauries de perdre-te-les!

Beniardà, a més, celebra una Fira Artesanal en la qual presumeixen de productes típics com l'oli d'oliva, la mel, els dolços, embotits i molt més. A més, és un bon moment per a visitar parades d'artesania en espart, ceràmica, terrisseria i molt més. Segur que podràs aprofitar aquesta oportunitat per a provar els deliciosos “minxos” o els bunyols de carabassa, Sense oblidar la llimonada natural!

I no has de deixar de planejar alguna eixida senderista, ja que des de Beniardà ixen rutes molt interessants a llocs com la Mallada del Llop. Comença a preparar la teua escapada a un lloc tranquil, bonic i ple de racons interessants. Descobreix Beniardà!

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Compres
Festes

Publicacions