Multimèdia Gallery 

Benidorm és sinònim de platges, gastronomia, grans esdeveniments, sol, un clima benigne i molt més. Descobreix el bon ambient del seu Mercat Central i suma'l als seus molts atractius!

El Mercat Central de Benidorm és la pròxima parada que has d'incloure quan visites aquesta ciutat tan vital i on hi ha amb tant a fer. Es tracta d'un mercat cobert que pots trobar realment prop del barri antic de la ciutat, així que aprofitant la visita i després de recórrer el seu carrer Major, les places de Canalejas, el Castell o el fantàstic mirador al Mediterrani, pots dirigir-te cap a les seues portes. Aconseguiràs fer un passeig ple de punts d'interés i culminar-lo amb un lloc on les aromes són les protagonistes.

Es tracta d'una bona opció on comprar a Benidorm, ja que, a més de visitar les múltiples botigues que trobaràs a la ciutat, pots deixar temps per a visitar aquest Mercat Central en el qual conéixer de prop productes de la zona tan típics com els salaons de peix o els dolços i coques més tradicionals.

Després d'unes compres plenes de sabor pots optar per degustar les teues adquisicions a les fantàstiques Platges de Llevant o Ponent, o portar-te-les de pícnic a cales més remotes com les del Tio Ximo o l'Almadrava. Segur que aconseguiràs un dia de mar i sol tremendament gurmet!

Explorar una localitat a través dels seus mercats és una cosa que sempre és recomanable, així que no et saltes el Mercat Central de Benidorm i aconsegueix fer-te un expert en els productes de la Marina Baixa. Recorda que et trobes en una ciutat amb un microclima especialment benigne que et permetrà passejar amb tranquil·litat i amb bon temps pràcticament durant tot l'any, així que no tens excusa per a perdre't aquest matí de mercat.

# TIPUS
Mercats