Galeria Multimèdia

Vols gaudir d'una escapada inoblidable en el macro resort de Terra Mítica? Només has de deixar-te portar .
Més informació
Preu

http://www.terramiticapark.com

TIPUS

Parcs temàtics

Si vols gaudir d'una experiència completament diferent en la Costa Blanca, veuen a Terra Mítica. Aquest macro resort es prepara per a una reobertura destinada a l'oci de luxe i a la diversió per excel·lència.

Terra Mítica es troba a Benidorm i es tracta d'un dels grans parcs temàtics d'Europa. Ací podràs gaudir d'atraccions en les quals portaràs la teua adrenalina al límit o viuràs experiències inoblidables en els seus espectacles. Endinsar-se a Terra Mítica és com fer un viatge al passat i conéixer els misteris que s'amaguen en les civilitzacions més antigues, però d'una forma divertida i emocionant.

El parc es divideix en cinc zones diferents: Egipte, Grècia, Roma, Ibèria i Les Illes. En cadascun d'aquests racons podràs conéixer unes atraccions i unes temàtiques completament diferents. Ací podràs viure un dia molt divertit amb tota la família.

A més, el visitant podrà allotjar-se al seu hotel Grand Luxor i gaudir amb totes les comoditats i luxes perquè la seua estada siga inoblidable.

Durant tot aquest temps que ha romàs tancat, s'ha treballat per a millorar les instal·lacions i garantir una major diversió en totes les seues atraccions. Vols conéixer totes les novetats del macro resort? Només has de gaudir d'una fantàstica escapada a Terra Mítica.