Galeria Multimèdia

Descobreix un tresor natural a Benidorm, una cala d'aigües blaves on desconnectar de tot envoltat de bellesa. Pren-ne bona nota!

La Cala l'Almadrava a Benidorm és una autèntica sorpresa de bellesa natural als peus del Parc Natural de la Serra Gelada. Es tracta d'un racó molt recollit entre penya-segats, la qual cosa fa que les aigües siguen bastant tranquil·les, amb molt poc onatge. Perfecte per a relaxar-se! A més, les seues aigües són transparents, així que no oblides portar les ulleres i bussejar per a admirar el fons marí.

A la Cala l'Almadrava podràs tombar-te en espais d'arena entre roques, no oblides que es tracta d'un espai al costat de la Serra Gelada i les pedres formen part del paisatge. Encara que compta amb servei d'informació sobre l'estat de la mar i socorrista a l'estiu, és una cala sense altres serveis com ombrel·les i gandules, o opcions de restauració. Recorda portar tot el que necessites, especialment aigua! L'accés a la Cala Almadrava és una cosa complicada, ja que per a baixar has de seguir un caminet pel vessant de la muntanya, per la qual cosa has de plantejar-te portar calçat còmode i tindre les mans lliures, i anar amb compte amb els més xicotets! El punt d'eixida el trobaràs al costat del Mirador de la Punta de l'Escaleta. Encara que no es tracta d'una platja naturista, en aquesta cala tan natural se sol practicar el nudisme de manera espontània. T'encantarà el seu paisatge i obtindràs fotos increïbles. Inclou-la en la teua visita a Benidorm!

Més informació
Una altra informació

Zona de baño no controlada por la consejeria de medio ambiente

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Reglament EMAs ISO 14001 ISO 9001
# SERVEIS
Cala Estado del Mar