Benilloba
Benilloba
Benilloba
Benilloba
Benilloba
Benilloba

Blogs en video

Situada entre dues serres, Benilloba és una localitat des de la qual emprendre senderes que et porten per paisatges increïbles… fins i tot sota terra! Veuen a descobrir-los.


Benilloba, a Alacant, mereix una escapada en la qual gaudir de la seua gastronomia, les seues festes o el seu paisatge. Comença a preparar una estada plena de coses a fer!

Benilloba: qué ver

Les rutes de senderisme a Benilloba et poden portar al Barranc de Cuixot, on trobaràs un antic molí fariner i un aqüeducte construït en 1794. Una altra opció és acostar-te a veure el Salt de Benilloba, una bonica cascada que ha creat un entorn molt bell, al qual sumem l'encant de l'antiga estació hidroelèctrica del mateix nom. I qualsevol camí et permetrà caminar entre antics masos, molins al costat del riu i fer-te alguna foto al safareig. I els amants de l'espeleologia també tindran oportunitat de gaudir en les seues coves calcàries subterrànies!

Benilloba en el seu nucli urbà atresora l'encantadora tradició dels retaules de ceràmica, que normalment representen el sant al qual està dedicat el carrer. No et perdes tampoc la seua Església de la Nativitat de La Mare de Déu de Benilloba, del segle XVII i estil neoclàssic.

Quant a les seues festes, Benilloba celebra en gran el 3 d'octubre, el dia de Sant Vicent, prepara un interessant mercat tradicional de Divendres Sant o les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Joaquim i Santa Anna, que se celebren a l'agost. Ens detenim a donar la importància que es mereixen les Danses Típiques que se celebren en honor a la Mare de Déu al setembre, i que organitzen els majorals, els joves de 18 anys, i que trauen al carrer vestits típics plens de color i molta alegria al so de les dolçaines.

Els amants de la gastronomia no poden deixar de provar la seua deliciosa pericana o la seua olleta, un guisat de llegums i embotit replet de sabor. Escapa't a Benilloba i connecta amb la naturalesa en un entorn de gran bellesa!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de turisme actiu
Festes

Propostes de viatge