Blogs en video

Busques una destinació tranquil·la on gaudir d'un paisatge esguitat de cirerers i oliveres? Et proposem trobar la teua destinació en aquesta xicoteta localitat alacantina. Pren-ne nota!


Benimarfull és una gran destinació de turisme rural i natural a la comarca de El Comtat a Alacant, on els cirerers tinyen el paisatge de suaus colors amb la seua floració. Acompanya'ns a recórrer-lo en una escapada a la recerca de tranquil·litat i naturalesa!

Què fer a Benimarfull

Passejar pels carrers empedrats de Benimarfull és una activitat realment relaxant, és molt fotogènic! I pots acostar-te fins al seu principal monument, l'Església Parroquial de Santa Anna. Aquest temple, construït en el segle XVI, presenta trets de diferents estils arquitectònics i acull retaules, escultures i pintures que t'agradarà observar amb calma. Un altre lloc d'interés és el seu safareig públic, un racó amb encant!

Als voltants de Benimarfull podràs trobar rutes de senderisme molt agradables de fer, com la que et porta a la Font d’Albacar, una àrea recreativa amb una bassa, berenador i l'agradable ombra dels arbres. Un bon lloc en el qual descansar després d'una caminada pels voltants gaudint del paisatge agrícola entre ametlers i cirerers!

Després, et proposem passejar pels voltants del Barranc del Sofre. Segur que gaudeixes caminant en la naturalesa en una escapada senderista! Si a més fas coincidir la teua visita amb la floració dels ametlers o dels cirerers, la teua visita serà espectacular! Et recomanem preparar la teua càmera fotogràfica o compartir un paisatge increïble amb el teu mòbil. Recorda utilitzar l'etiqueta #MediterraniEnViu!

També t'animem a explorar dos llocs molt especials posant el teu punt d'eixida a Benimarfull: comencem esmentant el grandiós Paisatge Protegit del Serpis. La biodiversitat i la riquesa paisatgística d'aquest entorn tan especial et deixaran sense paraules!

Finalment, et convidem a descobrir l'espectacular Embassament de Beniarrés i el seu entorn. Calça't còmode, dirigeix-te al Comtat i enamora't de Benimarfull. No et perdes les nostres xicotetes destinacions amb grans paisatges!

Troba

Nom
Tipus
Compres
Esdeveniments
Espais naturals
Festes