Blogs en video

Situat en zona de relleu muntanyenc i a la comarca de la Marina Baixa, es troba Bolulla. Un poble d'interior de no és de 400 habitants on l’activitat principal és l'agricultura. Darrere de la seua vegetació de pins i matolls, s'amaga un xicotet tresor per als amants de la naturalesa i l'esport. T'animes a descobrir-lo?

Què veure a Bolulla

La primera parada en aquesta destinació és un edifici símbol de la unió dels veïns. Ens referim a l’Església de Sant Josep, construïda en 1732 en honor al patró Sant Josep. Durant la Guerra Civil, aquest lloc va patir la crema de tots els seus quadres i estàtues. No obstant això, gràcies a la unió i la bondat que caracteritza als seus veïns, van aconseguir recaptar prou diners per a aconseguir obres noves a través de representacions teatrals.

A escassos dos quilòmetres de Bolulla, trobem el Castell de Garx. Encara que actualment estiga en ruïnes, es pot observar com, en el passat, hi havia una muralla i un aljub. El seu origen se situa en època musulmana.

Sens dubte, l'atractiu d'aquest municipi de l'interior d'Alacant és el Barranc de l'Estret de les Penyes, un itinerari per l'estret que conforma el riu Bolulla. Pots gaudir d'una agradable ruta de senderisme, albirant el bell paisatge i sentint la frescor per la proximitat al riu. En la zona trobaràs uns gorgs naturals accessibles a peu, en les quals podràs gaudir d'un bany refrescant en període estival. Per als amants de l'esport, el riu Bolulla ofereix la possibilitat de practicar barranquisme i ràpel.

Els pobles d'interior enamoren amb la seua bellesa, la seua tranquil·litat i els seus paratges naturals. Un entorn màgic de naturalesa en estat pur t'espera

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments