Multimèdia Gallery 

Viatja en el temps i descobreix una de les grans joies de la naturalesa a Busot.

Endinsar-se en Busot és viatjar en el temps fins al Juràsic. No t'ho creus? Només has de descobrir les Coves del Canelobre i deixar-te sorprendre per unes vistes increïbles. Aquestes coves són un dels principals atractius de la localitat alacantina i són un clar exemple de cavitat càrstica.

Dins de les Coves del Canelobre existeix un espai de més de 80.000 metres quadrats al qual es pot accedir a través d'un túnel de 45 metres en el qual l'aigua i la roca han donat lloc a impressionants formes, com estalactites, estalagmites, columnes i meduses.

Si viatgem en el temps i descobrim la història que hi ha darrere d'aquestes coves, veurem que aquesta cavitat es desenvolupa en les calcàries del Juràsic superior. Si parlem d'anys, aquesta cova té més de 145 milions d'anys.

Viatja a l'interior d'aquestes coves i descobreix tots els tresors que s'alberguen en el seu interior. Podràs trobar una de les voltes més altes de tota Espanya, amb una altura de 70 metres. És com si es tractara de la volta d'una catedral, fins i tot té elements destacats que fan un símil amb la “Sagrada Família”. També hi trobem el Canelobre, una estalagmita en el centre de la sala que té una antiguitat de més de 100.000 anys.

Vols visitar aquestes coves? Podràs conéixer la seua història i recórrer l'interior de les coves de la mà de grans experts que t'acompanyaran i et contaran tots els secrets que amaguen. A més, és una zona ideal per a practicar l'espeleologia. Així mateix, per la seua impressionant acústica, aquestes coves es converteixen en un escenari perfecte per a diferents actuacions musicals

Més informació
Horari

Concertar cita prèvia a l'ajuntament.