Galeria Multimèdia

Callosa de Segura compta amb una gran superfície destinada a l'oci, a la vida cultural... Descobreix-la en la teua pròxima escapada.

El Parc Sant Roc a Callosa de Segura és d'eixos llocs als quals sempre t'abelleix tornar. Es tracta d'una enorme zona d'oci, amb dotze mil metres quadrats, que des de 2008 se suma a l'oferta d'aquesta localitat a la Vega Baixa.

Gràcies a les diverses instal·lacions amb les quals compta, s'ha convertit en un centre neuràlgic de l'esplai, de l'oci i de la cultura al municipi, i és que a més de zones enjardinades i estanys, compta amb instal·lacions per a la pràctica de diversos esports, parcs amb jocs infantils i un magnífic auditori a l'aire lliure.

El disseny és modernista i està enfocat al descans, a més facilita molt la vida als visitants gràcies al seu pàrquing, situat al subsol, que permet acostar-se amb la seguretat de poder aparcar als voltants.

Tot està pensat al Parc Sant Roc de Callosa de Segura per a fer-lo còmode i funcional, així que recórrer-lo serà una experiència realment confortable fins i tot per a visitants amb algun tipus de diversitat funcional o limitació de moviments.

Callosa de Segura és perfecta per als amants del patrimoni, pel seu castell, barri antic o santuari de Sant Roc, i la visita pot completar-se amb un recorregut pels seus museus de la Setmana Santa, Arqueològic o del Cànem. La seua gastronomia també és un gran atractiu, i no has de perdre't algunes delícies com el bacallà meneao, les farinetes amb arrop, o les almoixavenes callosines. No et perdes aquesta visita ni un bon passeig pel Parc de Sant Roc!

Més informació
TIPUS

Jardins