Galeria Multimèdia

Gaudeix d'una de les platges urbanes més concorregudes de Calp. Arenal-Bol t'ofereix tot el que necessites per a viure una increïble experiència.

Calp té un conjunt de platges molt atractiu que cada any rep milers de turistes a la recerca de bon clima i bones condicions. Una de les platges preferides per veïns i visitants és, sens dubte, la Platja Arenal-Bol.

Aquest trosset de costa té una longitud de 1,2 quilòmetres i una amplària de 40 metres. És una platja urbana que està prop del nucli urbà de Calp i és de fàcil accés. Acosta-t'hi per a gaudir d'arena fina i daurada i aigües transparents molt tranquil·les.

La zona està esguitada de palmeres que donen un encant especial al conjunt. Al passeig marítim trobaràs tot tipus d'establiments per a menjar, prendre alguna cosa i asseure't a gaudir de les vistes.

La platja Arenal-Bol és molt completa quant a serveis. Tens zones de jocs infantils, d'esports nàutics, socorristes i equips de salvament, passarel·les, rentapeus i lloguer de tendals i hamaques. És una platja accessible i té una zona adaptada amb diverses infraestructures que faciliten el bany a persones amb mobilitat reduïda. Cadires amfíbies, crosses, lavabos, dutxes i vestuaris adaptats; aprofita'ls per a gaudir de la platja igual que la resta de banyistes.

Si vols organitzar una escapada a Calp, prop de la platja hi ha multitud d'hotels en els quals allotjar-te. No tens excusa per a no passar-te per Arenal-Bol i donar-te un bon capbussó al Mediterrani, t'esperem!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 14001 Bandera Blava Accessible ISO 9001 Q ICTE Calidad
# SERVEIS
Restaurante Hoteles Playa Abierta Parking Cruz Roja Accesible Parada Taxi Pasarelas Lavapies Acceso Persona Movilidad Reducida Estado del Mar Playa Urbana Servicios WC Bandera Azul Juegos Deportivos Tourist Info Mostra'n més Amaga