Crevillent
Crevillent
Crevillent
Crevillent
Crevillent
Crevillent
Crevillent
Crevillent
Crevillent
Crevillent
crevillent

Blogs en video

La Serra de Crevillent és l'escenari en el qual aquesta localitat, plena de coses a veure i fer, espera al viatger per a sorprendre'l. T'ho perdràs?Per damunt de tot això destaca la Torre Campanari de l’Església de la Plaça Vella, i la Iglesia Parroquial de Nuestra Señora de Belén, Església Parroquial de la Nostra Senyora de Betlem. Després de fer-nos una idea de l'aspecte general del seu nucli més antic, ens centrarem en què podem veure a Crevillent.

Què fer a Crevillent

A Crevillent el turisme admet moltes varietats: els més interessats en història tenen on triar, ja que compta amb un bon nombre de museus. Destaca especialment el Museo Mariano Benlliure, Museu Marià Benlliure, encara que tampoc t'has de perdre el seu Museu Arqueològic de Crevillent o el seu Museu de la Setmana Santa de Crevillent. I no podem oblidar el jaciment arqueològic de la Penya Negra, una troballa ibèrica realment rellevant.

Per als amants de l'artesania, les catifes a Crevillent són el producte estrela, de gran rellevància en el teixit industrial local. I si vols portar-te un record saborós, la seua coca d'aladrocs, sardines o verdures pot ser una opció deliciosa. 

Crevillent, a més, té molt a oferir als qui busquen un turisme més actiu, que poden triar entre passejar pels voltants a la recerca d'una gran fotografia a Els Pontets o recórrer la Serra de Crevillent, on trobaràs precioses rutes senderistes. Podràs trobar parcs i miradors naturals i formacions rocoses molt interessants, a més d'una zona de gran valor ecològic, El Fondo, llar d'una infinitat d'espècies. Anoteu Crevillent com a pròxima destinació per a una escapada molt completa!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Hotels
Campings
Compres
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

No fa falta anar molt lluny per a contemplar autèntics espectacles de la naturalesa. Només has d'observar i gaudir d'espais tan privilegiats com el Parc Natural El Hondo.

Propostes de viatge

Publicacions