Blogs en video

La Serra de Crevillent és l'escenari en el qual aquesta localitat, plena de coses a veure i fer, espera al viatger per a sorprendre'l. T'ho perdràs?


Crevillent, a Alacant, és una localitat amb un bon nombre d'atractius. Al seu barri antic, construït sobre el traçat de la vila islàmica, els carrers són estrets i en zig-zag, i al camí que porta al Calvari, els habitatges-cova romanen creant un paisatge de línies inclinades. Per damunt de tot això destaca la Torre Campanari de l’Església de la Plaça Vella, i l’Església de la Nostra Senyora de Betlem. Després de fer-nos una idea de l'aspecte general del seu nucli més antic, ens centrarem en què podem veure a Crevillent.

Què fer a Crevillent

A Crevillent el turisme admet moltes varietats: els més interessats en història tenen on triar, ja que compta amb un bon nombre de museus. Destaca especialment el Museu Marià Benlliure, encara que tampoc t'has de perdre el seu Museu Arqueològic o el seu Museu de les Festes. I no podem oblidar el jaciment arqueològic de la Penya Negra, una troballa ibèrica realment rellevant.

Per als amants de l'artesania, les catifes a Crevillent són el producte estrela, de gran rellevància en el teixit industrial local. I si vols portar-te un record saborós, la seua coca d'aladrocs, sardines o verdures pot ser una opció deliciosa. 

Crevillent, a més, té molt a oferir als qui busquen un turisme més actiu, que poden triar entre passejar pels voltants a la recerca d'una gran fotografia a Els Pontets o recórrer la Serra de Crevillent. Podràs trobar parcs i miradors naturals i formacions rocoses molt interessants, a més d'una zona de gran valor ecològic, El Fondo, llar d'una infinitat d'espècies. 

Per últim, ens detindrem en les festes populars i patronals de Crevillent, que representen una magnífica excusa per a conéixer la localitat en els seus moments més vitals. Vos recomanem els Moros i Cristians de Crevillent, les seues festes de Sant Antoni o les de la Santíssima Trinitat. Anoteu Crevillent com a pròxima destinació per a una escapada molt completa!


Com arribar:

L'autopista A-7 i les Nacionals 340 i 325 accedixen directament a la població. Disposa a tres quilmetres del centre urbà d'una estació de ferrocarril de la lnia Alacant-Múrcia, amb servicis diaris. Es troba a 15 quilmetres de l'aeroport de l'Altet, a la qual cosa ha d'afegir-se la proximitat a la ciutat d'Alacant el que li possibilita accedir al servici de la infraestructura porturia. Un dels elements estratègics de Crevillents és la seua situació geoterritorial i les connexions especialment privilegiades, que li conferix les diferents comunicacions.


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Campings
Compres
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

No fa falta anar molt lluny per a contemplar autèntics espectacles de la naturalesa. Només has d'observar i gaudir d'espais tan privilegiats com el Parc Natural El Hondo.

Propostes de viatge

Publicacions