Galeria Multimèdia

Descobreix La Marineta Cassiana, una platja a Dénia que et deixarà amb ganes de tornar.

En el terme municipal de Dénia es troba La Marineta Cassiana, una platja amb uns 1.200 metres d'extensió i moltes coses bones que oferir-te. Està situada al sud de la ciutat, pròxima al nucli urbà, i compta amb una arena fina i neta i unes aigües tranquil·les, perfectes per a banyar-se.

El seu llarg passeig marítim et porta fins a les cales rocoses de Les Rotes. És una platja amb un alt valor natural, ja que compta amb prades de posidònia. A més, és una zona de costa molt cuidada, esforç que li ha valgut el reconeixement de la Bandera Blava.

En temporada mitjana i alta gaudiràs de molts serveis a la platja: hi ha llocs de socorrisme actius, cadires elevades de guaita, un quiosquet amb hamaques i ombra que funciona de maig a octubre i WCs públics. És una platja accessible a persones amb diversitat funcional, el quals compten amb places d'aparcament per a ells.

Hi ha passarel·les, una zona de jocs biosaludables, una altra per a practicar esports i una biblioplatja en els mesos d'estiu. I com a curiositat, tingues en compte que la part més al sud de la platja de La Marineta Cassiana, coneguda com a Marge Roig, és una zona sense fums. En aquesta zona està prohibit fumar, i és l'única de la costa de Dénia amb aquesta normativa.

Acosta't a la Marina Alta i gaudeix de platges tan boniques com La Marineta Cassiana, l'experiència serà inoblidable!

Més informació
Una altra informació

Platja accessible, amb servei de bany adaptat.

L'horari de bany adaptat serà el següent:
Juliol i agost d'11.30 a 19.30 hores.

Cita prèvia i protocol: consultar en http://denia.net/la-marineta-cassiana1

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 9001 Accessible ISO 14001 Bandera Blava
# SERVEIS
Arena Gruesa Acceso Persona Movilidad Reducida Cala Chiringuito Playa Semi Urbana Cruz Roja Accesible Parada Bus/Taxi Hoteles Pasarelas Restaurante Lavapies Parking Bandera Azul Servicios WC Vigilancia Marítima Paseo Marítimo Parada Autobús Mostra'n més Amaga