El Verger
El Verger
El Verger
El Verger
El Verger
el verger

Blogs en video

Descobreix al Verger un racó ple de calma, història i un paisatge del qual enamorar-se. Converteix-lo en la destinació de la teua pròxima escapada!


El Verger, a Alacant, fa honor al seu nom estenent per tot el seu paisatge un mantell verd solcat de camins i sendes entre masies i camps de taronges. Et proposem descobrir els seus encants en una escapada on el sol, la tradició i les festes seran els protagonistes.

Què fer al Verger

Gaudir del bonic paisatge al Verger és la nostra primera proposta, ja que esguitant l'horitzó podràs trobar nombroses construccions típiques dedicades a l'assecat de panses molt típiques de la zona. Prepara, per tant, una ruta temàtica entre riuraus per a tindre una primera presa de contacte amb el bonic terme municipal i descobreix un passeig tan agradable com ple d'història.

Ja en el nucli urbà, destaquen construccions històriques com la Torre del Blanch de Morell, a la partida rural de Cremadella, probablement construïda entre els segles XIII i XIV, o la Torre del Palau dels Medinaceli, verdader emblema del Verger del segle XVI. La Casa del Trapig és un antic molí de sucre també del segle XVI que has d'incloure en la teua ruta per a poder admirar les seues increïbles moles de pedra.

Ens podem acostar després a la seua església d'estil neoclàssic, i al confrontant pati de la casa de la Senyoreta de la Bassa. L'antiga fàbrica de sabó, hui un centre cultural, també despertarà el teu interés.

Si el que t’agrada és el cicloturisme o senzillament el plaer de caminar, a el Verger podràs prendre la Via Verda, una antiga línia fèrria, que et portarà a Oliva i Pego. Quant a les seues festes, no oblides que el Verger es pren molt seriosament les celebracions a Sant Antoni del Porquet al gener, la Setmana Santa, les festes de Moros i Cristians i, a l'agost, les fantàstiques festes patronals a la Verge del Roser, amb la seua nit de paelles, tamborades, carrosses i comparses i molt, molt més. Vine a descobrir-les en una escapada banyada pel sol i la brisa del pròxim Mediterrani!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Compres
Festes
Monuments
Oficines de Turisme