Semana Santa eldense

Main image

Multimèdia Gallery 

La Setmana Santa és una de les festes que més creix, tant en confrares com en assistents. I és que, a la ciutat d’Elda, s’incorporen actes a les processons que molt poques poblacions celebren com són la Bendición del Martes Santo, la procesión del Silencio o el Encuentro.

La Setmana Santacomença Diumenge de Rams amb la tradicional crida en la qual les bandes de cornetes i tambors de les confraries recorren els barris de la ciutat fins a arribar a l’església de la Inmaculada. Allí es congreguen centenars d’assistents amb palmes, per a beneir-les. Després se celebra la processó de les Palmes.

El Dimarts Sant se celebra a la plaça Trabajadores del Cazado un dels actes més populars de tota la Setmana Santa, la processó de la trobada entre santa Verónica i Jesús Natzaré.

El Dijous Sant hi ha la solemne processó del Silenci. Els carrers pels quals passa estan a les fosques i únicament s’il·luminen amb les llumeneres dels confrares del Cristo del Buen Amor i Nuestra Señora de la Soledad.

El Divendres Sant és l’única oportunitat de veure en processó les confraries i les imatges totes alhora.Finalment, el Diumenge de Resurrecció hi ha una processó que representa la trobada entre la Inmaculada i el Santísimo.

Més informació

Data d'inici

05/04/2020

Data finalització

12/04/2020