Algemesí

Algemesí

Main image
Pertanyent a la comarca de la Ribera Alta, el municipi d'Algemesí es caracteritza per la seua riquesa natural. La constitueixen el Parc Natural de L’Albufera, en el qual s'endinsa, a més de la bellesa que li atorguen el desembocar del riu Magre en el riu Xúquer.

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Esdeveniments
Festes
Oficines de Turisme

Inspira't

image
Les condicions climatològiques excepcionals de la Comunitat Valenciana fan que siga un lloc idealper al cultiu de gran varietat de fruites i verdures.
image
Una de les curiositats més grans de la humanitat és l'astronomia. Les pluges d'estreles són un fenomen al·lucinant. Ací et donem opcions perquè les pugues observar a la Comunitat Valenciana.
image
València ha sigut terra d'arrossos des de fa segles. Concretament ens hem de remuntar fins al segle VIII, quan els àrabs habitaven el territori, per a trobar el moment en què es va començar a cultivar arròs als voltants de la capital.
image
Et presentem una autèntica delícia de la gastronomia valenciana: l’espardenyà o l’espardenyot, una evolució del popular all i pebre que, a més d’anguila, porta carn.

Notícies

Publicacions