Elda
Elda
Elda
Elda
Elda
Elda
Elda
elda,

Blogs en video

Descobreix a Elda un llegat històric impactant en una ciutat mundialment coneguda per la seua increïble indústria del calçat. Prepara't per a sorprendre't amb tot el que té per a oferir!


Visitar Elda és una experiència molt completa, tant que segur que voldràs repetir la teua escapada per a continuar recorrent els seus nombrosos museus, com el del calçat, o el seu gran llegat històric i patrimonial. Acompanya'ns en aquest viatge!

Què veure a Elda

Elda és terra de festa, i en els seus Moros i Cristians o en la seua Setmana Santa podràs comprovar la importància que donen a les seues tradicions, a la seua música i a la seua gastronomia. Ollica de blat, gatxamiga, el saborós fandango que mescla nyores i bacallà, gaspatxos, farciments o faisuras o deliciosos i dolços bunyols de carabassa poden ser una gran excusa per a visitar-la.

A la vall en què es troba Elda destaca especialment una muntanya a la qual es coneix com “La Cadira del Cid” i el riu Vinalopó creua i enriqueix les seues terres. Així, les senderes per a caminants i ciclistes són moltes, i entre elles destaquen les que t'acosten al paratge del Pantà, on s'han trobat interessants jaciments arqueològics com els de la Casa Colorá o el Canaló, dels períodes Calcolítics i de l'Edat del Bronze, respectivament. També es troba per allí Monastil, una autèntica urbs ibera i romana, i de l'edat mitjana queda encara la Torreta. Amb tots aquests vestigis s'ha organitzat un interessant Museu Arqueològic Municipal que et recomanem visitar.

Òbviament, a Elda no pots deixar de visitar el seu castell, del segle XII i construït pels almohades, encara que al llarg de la seua història ha servit de localització estratègica per a un bon nombre de civilitzacions i escenari de moltes conteses. Les seues 10 torres quadrades són molt característiques i a l'interior de les seues muralles s'han trobat restes històriques molt interessants.

Per descomptat, la història de la indústria del calçat pot ser un bon tema amb el qual organitzar una escapada a Elda: comença a preparar el teu viatge i descobreix un lloc amb molt a fer!


Com arribar:
En coche: A31: Madrid – Alicante. Salida Elda – Monóvar. Salida Elda - Hospital En tren: Estación Ferrocarril Elda-Petrer www.renfe.es En autobús: Estación Autobuses Elda www.alsa.es En avión: Aeropuerto más cercano “El Altet” (Alicante) www.aena.es

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Transports
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions