Les Useres/Useras

Les Useres/Useras

Main image
Destinacions compromeses amb la qualitat

Les Useres és un municipi de la província de Castelló que pertany a la comarca de l'Alcalatén. Aquesta destinació es troba envoltada de barrancs i muntanyes, per la qual cosa és un lloc ideal per a fer activitats en plena naturalesa. A més, la seua gastronomia se centra en els productes de gran qualitat de la zona. Si busques tranquil·litat, naturalesa i bona gastronomia, aquest pot ser el teu lloc. ​​​​​​​

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes

Inspira't

image
La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?
image
Sabies que la província de Castelló té també una ruta de peregrinació pròpia, com el famós camí de sant Jaume? De fet, es tracta d'un conjunt de rutes que tenen una destinació comuna: el santuari dedicat a Sant Joan Baptista, situat als peus de l'impressionant cim del Penyagolosa. Per això, aquestes rutes es descriuen amb el nom de Camins del Penyagolosa. Aquests camins aspiren a ser reconeguts com a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO i volem que tu també els conegues.
image
El relleu muntanyós predomina a la comarca de l'Alcalatén, presidida per l'imponent massís de Penyagolosa, el cim més alt de la província i el segon de la Comunitat Valenciana. En aquest ampli territori rural abunden els cultius de secà, cellers, bells paisatges i localitats carregades d'història.
image
La geocerca (geocaching en anglés) és un esport per a inquiets i curiosos, exploradors i somiadors. La “cerca del tresor” és real i es pot practicar en diversos municipis de la Comunitat Valenciana

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions