Blogs en video

Aquest xicotet municipi d'origen àrab gaudeix de la seua parcel·la de costa mediterrània i un paisatge amb molt d'encant, a més de gran quantitat de vestigis plens d'història. Descobreix-lo!


Els Poblets té el seu origen en tres xicotetes alqueries, conegudes com “Els Llocs”, que van ser el germen dels nuclis urbans de Setla, Mirarosa i Miraflor, hui unificats. Descobreix aquest racó d’Alacant!

Què veure a Els Poblets 

La Via Augusta ha sigut una gran protagonista de la vida de Els Poblets i els seus nuclis urbans, ja que es tracta d'una zona que ha tingut un passat ric en intercanvi comercial, i bona prova n’és el jaciment romà de l’Almadrava. S’hi ha trobat un autèntic taller de terrisseria on es fabricaven teules i àmfores i  encara s’hi poden diferenciar els porxes, pous, forns i habitacions. També s'ha pogut excavar una casa senyorial i recuperar un bon nombre d'àmfores dedicades a emmagatzemar aliments. Banys i termes, embarcadors i molt més van créixer a l'emparament de la mar Mediterrània en època romana.

L'evocador paisatge de Els Poblets té molt a veure amb la proximitat del riu Girona, que va facilitar el desenvolupament de l'agricultura i aquesta, a la vegada, va transformar la terra i la manera en què s'habitava, a través de camins rurals i un nucli urbà que encara conserva cases de cultiu, almàsseres i molt més. Allí t'aconsellem acostar-te a l'Església de Sant Josep i a la Parròquia del Salvador, aquesta última amb un retaule que mereixerà la teua atenció. 

No has de perdre't la torre de vigilància que es troba a Mirarosa i que es va construir entre els segles XV i XVI, una mostra d'arquitectura militar renaixentista que s'ha integrat en el paisatge urbà.

Finalment, la platja de l’Almadrava és un lloc tranquil en el qual gaudir de les aigües de la nostra mar al llarg d'uns 1000 metres i tractar de reconstruir les arts de pesca que es van utilitzar durant segles en les seues aigües. Anota aquesta destinació plena de llum en la teua agenda de viatge!


Com arribar:

El millor accés és des d'Ondara, per la N-332, o des de Dénia, seguint la carretera que porta a Pego. 


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Empreses gestores
Compres
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Platges
Rutes

Publicacions