Famorca2
Famorca3
Famorca1
Famorca7
Famorca4
Famorca5
Famorca6

Blogs en video

Descobreix un municipi xicotet amb un encant molt especial, envoltat de serres i amb enclavaments que val la pena visitar. Pren-ne bona nota!


Famorca, al cor d'Alacant, i un dels municipis inclosos en la ruta 99 de pobles amb menys de 100 habitants, és una destinació genial per als amants de la tranquil·litat i el turisme rural i natural. Un lloc al qual escapar a la recerca d'aire pur i naturalesa!

Famorca: què veure

Famorca es pot passejar tranquil·lament gaudint del traçat dels seus carrers i el seu ambient tranquil, detenint-te a contemplar l'Església de Sant Gaietà, del segle XVI, o el fantàstic rellotge del seu campanar, ja centenari. Malgrat el pas del temps, segueix en funcionament i se li dona corda una vegada per setmana. Podràs visitar fins i tot la seua maquinària!

Als voltants de Famorca podràs emprendre rutes molt interessants, com la que puja a l’Anoguer, Malla del Llop i la Canal. Allí t'esperen fonts i precioses vistes i fins i tot una gran cava de neu o gelera, que recorda la importància que el comerç de gel va tindre en el passat per a Famorca.

Altres excursions recomanables són les que et portaran a la Font dels Olbits o al Pla de la Cova, sense oblidar l'agradable àrea recreativa Noguerets, amb taules per a poder anar de pícnic i aigua fresca de brollador. Perfecte per a passejar i recuperar forces en família!

Les Festes a Famorca també et poden servir per a conéixer millor el seu caràcter. Per exemple, el divendres anterior al Diumenge de Rams celebren en gran la festivitat de la Verge dels Dolors, una ocasió genial per a visitar-la!

Per Setmana Santa continuen amb una gran activitat, entre la qual destaca el cant de l'Aurora i al setembre continuen duent a terme una tradició molt antiga, la Salpasa, en la qual es beneeixen les cases de tot el poble intercanviant sal i aigua.

Finalment, et recomanem acostar-t’hi en dates pròximes a Sant Gaietà, sobre el 7 d'agost, per a veure com els seus carrers s'omplin de festa i tradició: cucanyes, paelles, música, sopars… són 4 dies molt especials! Famorca t'espera per a una visita encantadora, prepara el teu viatge!

Troba

Nom
Tipus
Festes
Monuments