Blogs en video

Descobreix a la Marina Alta un xicotet racó amb molt a oferir-te, acosta't a Orba a gaudir del seu entorn i festes!


Orba és un municipi alacantí des de el qual descobrir la bellesa natural de les valls de la Marina, un lloc perfecte per a emprendre moltes rutes amb grans vistes a la bellesa natural i agrícola dels seus paisatges. Prepara la teua escapada!

Orba: què veure

Si t'acostes a Orba no pots deixar de visitar el seu interessant Museu del Fang, on descobrir el passat terrissaire d'aquesta localitat d'origen musulmà. A través de les diferents donacions que han fet possible la col·lecció del museu, podràs prendre consciència de com va florir aquesta artesania des del segle XVII.

Per tota la ciutat és possible visitar tallers a fàbriques o fer visites guiades! Es tracta d'un pla molt recomanable al qual apuntar-te en la teua visita i en el qual has d'incloure el barri terrissaire per excel·lència, Orbeta.

Al municipi també trobaràs fabricants de bosses i marroquineria, un complement de moda que potser t'abelleix comprar! Quant a tot allò que pots visitar, la teua ruta ha d'incloure, sense dubtar-ho, el castell, també conegut com el Castell d’Awraba o “El Castellet”

Es tracta d'un castell destinat a la vigilància sobre les valls de la Rectoria i de Laguar, i del qual queden restes de murs i d'una torre, a més d'un aljub en bastant bon estat. Des d'allí podràs gaudir del bonic paisatge agrícola, plagat de cítrics, ametlers, garroferes i oliveres. No et deixes tampoc la seua església, el barri antic o el safareig de la Font de Baix.

Quant a la gastronomia, Orba ha tingut en el passat una potent població d'origen mallorquí, per la qual cosa no has de deixar de provar les seues sobrassades, a més de provar una paella, coques, olleta o fins i tot un deliciós arròs al forn. Aquestes delícies seran la recompensa després d'una ruta senderista o en BTT pel seu entorn. Descobreix tot el que gaudiràs a Orba!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Experiències
Festes
Museus
Oficines de Turisme

Publicacions