Galeria Multimèdia

Coneix la vida i l'obra del gran poeta Miguel Hernández i descobreix els secrets de la seua casa natal a Orihuela.
Més informació

La Comunitat Valenciana és història, és art i és cultura. Ací van nàixer i van viure molts grans artistes, escriptors, pintors… I un d'ells és Miguel Hernández. Aquest gran escriptor va nàixer el 30 d'octubre de 1910 a Orihuela.

La Casa Natal de Miguel Hernández es troba en el número 73 del carrer de Dalt i ara s'ha convertit en un centre cultural i d'atenció al visitant, dedicat a la vida i a l'obra del poeta.

Una vegada travesses la seua porta podràs conéixer de prop la vida de Miguel Hernández i la seua família. Algunes de les habitacions s'han mantingut tal com estaven per a tractar de recrear de la forma més veraç la vida de l'autor.

Entre els documents que podràs trobar a l'interior cal destacar alguns escrits originals, com el poema de 1938 que va ser escrit en la presó, de puny i lletra per Miguel Hernández. Podràs veure les seues correccions o les primeres edicions de “Perrito en lunas”.

Sens dubte, entrar a la casa natal d'aquest gran poeta és com fer un viatge en el temps. Descobreix la seua vida, la seua obra i algunes curiositats d'aquest reconegut escriptor. I si t'has quedat amb ganes de més, en aquesta casa s'inicia la Ruta Hernandiana, que recorre els principals llocs de la ciutat que estan relacionats amb Miguel Hernández i la seua obra. No pots perdre-t'ho!