Orihuela
Orihuela
Orihuela
Orihuela
Orihuela
Orihuela
Orihuela
Orihuela
Orihuela
Orihuela
Orihuela
Orihuela
Orihuela
Orihuela
Orihuela
orihuela
Destinació compromesa amb la qualitat

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Orihuela és història, monuments i tradicions increïbles. També una deliciosa gastronomia i festes carregades de simbolisme. T'animes a preparar la teua visita? Tornaràs enamorat d'aquest racó d'Alacant.


Orihuela, a El Baix Segura d’Alacant, és una destinació plena d'història i tradició, i monuments que t'impactaran. Partint del seu Conjunt Històric Artístic, prepara't per a un recorregut que et portarà fins al Mediterrani. Acompanya'ns en aquest inoblidable recorregut!

Què veure a Orihuela

La llista de monuments que cal veure a Orihuela és realment extensa! Esmentarem alguns dels més rellevants, però et sorprendrà tot el que aniràs trobant a cada pas. Comencem pel Convent de Santo Domingo, amb elements renaixentistes, barrocs i manieristes, per a continuar pel Palau Episcopal.

Afig al teu recorregut l'Església Catedral del Salvador i Santa Maria, amb elements gòtics i renaixentistes, i el Castell-Alcassaba d'Orihuela, una fortalesa a la part alta del mont Sant Miquel. Ermites, palaus, convents, torres guaites com la Torre Cap Roig, molt prop de la mar, antics Trams de Muralla… Orihuela està plena de sorpreses!

Et recomanem visitar també l'Església Parroquial de Santes Justa i Rufina i la de Santiago el Major, i el Museu Arqueològic Comarcal d'Orihuela, on podràs conéixer a la Diablessa, una escultura que desfila en la impressionant Setmana Santa d'Orihuela i que està plena de simbolisme.

En aquesta fiesta, a més, es representa el Cant de la Passió, una obra del segle XVI realment especial, que crea una atmosfera memorable. I no pots oblidar la fantàstica Casa Museu de Miguel Hernández! Potser et pots apuntar a una ruta literària, una gran manera de conéixer la ciutat.

Orihuela també és sinònim de paisatges i naturalesa, com el preciós paratge del Palmerar de Sant Antoni, un conjunt d'horts de palmeres que t'encantarà conéixer. També pots acostar-te a les seues precioses platges, com les de Punta Prima o La Caleta, La mar Mediterrània des d'Orihuela es gaudeix molt més!

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Cases rurals
Albergs turístics
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Festes
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Transports
Webcams

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions