Parcent
Parcent
Parcent
Parcent
Parcent
Alicante
Parcent

Blogs en video

El paisatge de Parcent et convida a calçar-te còmode i començar a caminar, i també a provar un bon vi! Et contem tot allò interessant com trobaràs pel camí.


Parcent, a Alacant, és un lloc perfecte per als amants del BTT, ja que està situat a la Vall de Pop, un enclavament de gran bellesa natural que recórrer en un bon nombre de rutes senderistes. Anota-ho en la teua llista de racons a visitar, et donem unes quantes pautes perquè siga un viatge inoblidable!

Què veure a Parcent 

Al nucli urbà de Parcent hi ha uns quants monuments que no pots perdre't, com l'Església de la Puríssima Concepció, del segle XVII, la Cooperativa Agrícola “El Progrés” que té una almàssera que hui és un museu etnològic, o Casa Julia, un edifici amb molta història de principis del segle XX. Segur que aconsegueixes grans fotos que compartir en tots aquests llocs. 

Els seus carrers estrets bé mereixen un passeig, i els seus voltants també compten amb nombrosos atractius. Pots començar acostant-te al seu històric safareig, un verdader espai de reunió social amb orígens àrabs, o emprendre una ruta de senderisme cap a l'emblemàtica cimera del Coll de Rates, per a detindre't abans al Mirador del Carrascal i al·lucinar amb les vistes per tota la vall fins al Mediterrani. 

El Carrascar és un massís muntanyenc al terme de Parcent on trobar fonts amb aigües cristal·lines, i una ruta que les recorre, o una gelera coneguda com el Pou de la Neu. I els riuraus, construccions tradicionals per a l'assecat de la pansa, aniran esguitant un paisatge on s'entremescla l'agricultura amb la naturalesa. 

Parcent és terra de vins, aspencat de verdures i delicioses coques amb tomaca, i celebren festes amb tradició com les patronals a l'agost o les de Sant Antoni a l'hivern, sense oblidar el seu divertit carnestoltes, on disfressar-se es converteix en una cosa seriosa! Descobreix per tu mateix aquesta destinació tan interessant, prepara la teua escapada i disposa’t a gaudir d'una localitat amb molt a oferir. 

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Hotels
Centres BTT
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Festes
Monuments
Parcs d'oci

Propostes de viatge

Publicacions