Blogs en video

Pego se situa al cor de la Marina Alta, un lloc ple d'encant en el qual deixar-se portar per l'essència dels seus paratges naturals, de la seua gent i de la seua cultura. És el destí d’on no et voldràs anar i on pensaràs tornar.

Envoltat de muntanyes, Pego forma part de l'emblemàtic Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva, un espai natural protegit que es caracteritza per un paisatge de dunes, de camps d'arròs i rius que creuen els seus termes, com és el riu Bullent i el Racons.

La seua naturalesa tan evocadora també està present en la resta del seu entorn, ja que Pego es troba envoltat de muntanyes i a molt poca distància de platges d'arena fina i aigües cristal·lines com les d'Oliva o Dénia.

​​​​​​​Què fer a Pego

Per a conéixer Pego és necessari endinsar-se en el seu barri antic i recórrer cadascun dels estrets carrers de traçat ortogonal que el formen. Històricament, Pego estava envoltat per una muralla de creació cristiana de finals del segle XIII. Hui dia, encara és possible observar els seus vestigis i recórrer-la per a apreciar una de les tres entrades que permetien accedir al poble en l'Edat mitjana.

A més de la seua muralla, el caràcter medieval de Pego està present en cadascuna de les seues construccions. Vos recomanem visitar la Casa de la Cultura, que acull el Museu d'Art Contemporani i el Museu Etnològic, la Capella de l’Ecce-Homo, del segle XVIII i assentada sobre l'antic Hospital de Pobres, les ermites de Sant Miquel i Sant Josep o l'emblemàtica Plaça de l'Ajuntament.

Després de recórrer Pego i els seus voltants, no tenim dubte que aquest serà un destí perfecte perquè tu i els teus gaudiu de moments i experiències inoblidables.


No et perdes res i visita Tourist Info Pego i Les Valls

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Publicacions