Blogs en video


El Poble Nou de Benitatxell és un municipi costaner de la província d'Alacant, que amaga racons de somni on gaudir de moments únics en família, en parella o amb amics.

Què veure a El Poble Nou de Benitatxell

Les seues cales són un emblema de la Comunitat Valenciana, ja que et submergeixen en un ambient paradisíac gràcies a les seues aigües transparents i els seus paisatges abruptes. Amagada darrere del massís del Puig de la Llorença, la cala del Moraig és la més representativa del municipi. Compta amb el distintiu de Bandera Blava i ha rebut una menció especial al servei de socorrisme per part de la Fundació Adeac.

A part de per la seua bellesa, les platges i cales de El Poble Nou de Benitatxell també destaquen per la multitud d'opcions que ens ofereixen els seus paisatges per a gaudir dels esports aquàtics i de la vida marina. Snorkel, submarinisme, patins aquàtics o activitats per a la promoció de l'educació ambiental.

Vos recomanem que no deixeu passar l'oportunitat de visitar la Cala Testos. Es tracta d'una xicoteta cala verge, de grava, que es caracteritza per trobar-se en un enclavament excepcional, ja que està delimitada per les parets verticals dels penya-segats i per l'imponent Morro Falquí. És una cala aïllada a la qual únicament es pot accedir per mar o a través d'una senda, la qual cosa li atribueix un caràcter tranquil i acollidor.

Per la seua part, Llebeig és una cala de grava i roca, que és capaç de traslladar-nos a una altra època amb el seu caràcter mariner i familiar. Per a accedir-hi a peu és necessari seguir la Ruta dels Penya-segats, un agradable recorregut per la naturalesa de El Poble Nou de Benitatxell. 

Durant aquesta visita no pot faltar un passeig pel barri antic del municipi, on descobriràs l'església de Santa Maria Magdalena, el Portalet o l'Oratori Jaime Llobell. La seua gastronomia tradicional i mediterrània marcaran l'exquisit final a aquesta experiència inoblidable. El putxero, les coques, el cruet o el caspell són algunes de les receptes tradicionals que et captivaran i et faran sentir-te com a casa.

Per a més informació, visita Tourist Info Tourist Info El Poble Nou de Benitatxell

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Albergs turístics
Hotels
Campings
Compres
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Platges

Propostes de viatge

Publicacions