Blogs en video


El Poble Nou de Benitatxell és un municipi costaner de la província d'Alacant, que amaga racons de somni on gaudir de moments únics en família, en parella o amb amics.

Què veure a El Poble Nou de Benitatxell

Les seues cales són un emblema de la Comunitat Valenciana, ja que et submergeixen en un ambient paradisíac gràcies a les seues aigües transparents i els seus paisatges abruptes. Amagada darrere del massís del Puig de la Llorença, la cala del Moraig és la més representativa del municipi. Compta amb el distintiu de Bandera Blava i ha rebut una menció especial al servei de socorrisme per part de la Fundació Adeac.

A part de per la seua bellesa, les platges i cales de El Poble Nou de Benitatxell també destaquen per la multitud d'opcions que ens ofereixen els seus paisatges per a gaudir dels esports aquàtics i de la vida marina. Snorkel, submarinisme, patins aquàtics o activitats per a la promoció de l'educació ambiental.

Vos recomanem que no deixeu passar l'oportunitat de visitar la Cala Testos. Es tracta d'una xicoteta cala verge, de grava, que es caracteritza per trobar-se en un enclavament excepcional, ja que està delimitada per les parets verticals dels penya-segats i per l'imponent Morro Falquí. És una cala aïllada a la qual únicament es pot accedir per mar o a través d'una senda, la qual cosa li atribueix un caràcter tranquil i acollidor.

Per la seua part, Llebeig és una cala de grava i roca, que és capaç de traslladar-nos a una altra època amb el seu caràcter mariner i familiar. Per a accedir-hi a peu és necessari seguir la Ruta dels Penya-segats, un agradable recorregut per la naturalesa de El Poble Nou de Benitatxell. 

Durant aquesta visita no pot faltar un passeig pel barri antic del municipi, on descobriràs l'església de Santa Maria Magdalena, el Portalet o l'Oratori Jaime Llobell. La seua gastronomia tradicional i mediterrània marcaran l'exquisit final a aquesta experiència inoblidable. El putxero, les coques, el cruet o el caspell són algunes de les receptes tradicionals que et captivaran i et faran sentir-te com a casa.

Per a més informació, visita Tourist Info Tourist Info El Poble Nou de Benitatxell

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Hotels
Campings
Compres
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Platges

Inspira't

La Comunitat Valenciana és coneguda per tenir un bon clima, per les platges i la gastronomia. Però també té molt més: té naturalesa d’interior, història, un abundant patrimoni i nombroses activitats per a tots els gustos. Si penses en les vacances, et proposem una ruta per a conéixer la Comunitat Valenciana en totes les seues versions.
La Comunitat Valenciana té una ubicació privilegiada, ja que està situada a l'est de la península i està banyada per les càlides i calmades aigües del Mediterrani. Tot això fa que la temperatura de l'aigua siga ideal per a practicar busseig fins i tot a l'hivern.
Amb l'arribada del bon oratge, val la pena acostar-se a algun racó dels 11 quilòmetres d'esplèndid litoral de la Vila Joiosa, a la província d'Alacant. Quatre de les seues platges, la del Paradís, la del Bol Nou, la del Montiboli i la de la Caleta, solen obtenir cada any la bandera blava per la qualitat de les aigües.
La província d'Alacant atrau cada any a milers de turistes que venen a relaxar-se, prendre el sol i refrescar-se en les cristal·lines aigües de la nostra costa, però la Costa Blanca ofereix molt més i, per a descobrir-ho, cal posar-se el neopré i les ulleres de bussejar.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions