Quatretondeta alicante,
como llegar a Quatretondeta,
que hacer en Quatretondeta,

Blogs en video

Et portem a una destinació encantadora, punt de partida de rutes excepcionals i que encara conserva un aire rural i natural que conquesta. Pren nota de tot el que t'espera!


Quatretondeta, un xicotet municipi situat a El Comtat, a la província d’Alacant, és una destinació senderista sorprenent, les vistes des del propi nucli urbà et deixaran sense alé! Prepara el teu calçat més còmode, posa en la motxilla el que necessites i vine a conéixer un lloc envoltat de màgia i paratges naturals que et traslladaran a un món de fantasia.

Què fer a Quatretondeta

El xicotet nucli urbà de Quatretondeta transmet tranquil·litat, t'agradarà passejar pels seus carrers! No deixes de visitar l'Església Parroquial de Santa Ana, un temple amb encant que va ser construït entre els segles XVIII i XIX.

Al voltant del municipi de Quatretondeta descobriràs paisatges únics, i t'impactarà especialment la presència dels Frares, formacions rocoses a la Serra de la Serrella que s'albiren des del nucli urbà, que té unes vistes espectaculars. Es tracta de roques pròpies del paisatge càrstic de diversos metres d'altura i punxegudes, realment s'assemblen a gegants amb túniques que t'observen des de la muntanya!

Pots arribar fins ells en una ruta exigent o més senzilla, tu tries, en la qual et trobaràs amb microreserves i antigues geleres. Quatretondeta és una destinació genial per als amants de les rutes a la muntanya! Si et sents en forma i estàs preparat, podràs arribar fins a formacions tan interessants com la Cova Foradada. Les fotos que aconseguiràs en ruta t'impactaran!

Una altra opció és gaudir de les varietats botàniques d'aquesta serra, com aurons, teixos o l'aromàtic te roquer. Pots acabar la teua excursió als voltants de Quatretondeta a la Font de la Vinyeta, on brolla una aigua fantàstica i s'ha habilitat una zona de barbacoes. Genial si viatges en família! T'apuntes a conéixer aquest lloc tan màgic a l'interior d'Alacant? Segur que la teua escapada serà inoblidable.

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Empreses de turisme actiu

Propostes de viatge