Relleu: Descobreix Què Veure

Relleu

Main image
Blogs en video

L'interior de la Comunitat Valenciana és tot un viatge per les tradicions, pels paisatges de muntanya, per la cultura, per la història i per la gastronomia dels nostres territoris. Un viatge que ens permet endinsar-nos en llocs desconeguts i formar part d'ells. Et proposem que et deixes portar i que t'òmpligues de l'essència de Relleu, un dels pobles més carismàtics de la Marina Baixa, a Alacant.

Què fer a Relleu

Relleu és conegut per estar envoltat de muntanyes. El “Cabeçó d’Or”, la serra de la Grana, l'Aguilar i, al lluny, l'imponent Puig Campana, s'han encarregat de vigilar i guardar aquestes terres tan preades. Fruit del seu entorn natural, la fisonomia de Relleu compta amb estrets carrers, encantadores cases de pedra i costes que li atorguen un encant molt especial.

Després de passejar per elles, et proposem que visites l'església de Sant Jaume Apòstol, construïda en el segle XVII i adossada a la capella de la Mare de Déu del Miracle, patrona de Relleu. Si prens el Camí del Calvari, arribaràs fins a l'ermita de Sant Albert, un emblema del municipi, ja que compta amb més de tres segles d'història. 

A més de recórrer el seu interior, et convidem a descobrir totes les aventures que poden oferir-te els seus paisatges. Si eres un amant de les emocions fortes, podràs gaudir de diferents vies ferrata, com la del Figueret o, fins i tot, cursos d'iniciació. També podràs gaudir del barranquisme o de cadascuna de les rutes organitzades per a bicicletes de muntanya.

Si visites Relleu en família o busques una experiència més tranquil·la, també trobaràs la teua activitat. Descobreix interessants rutes senderistes per aquest meravellós enclavament com, per exemple, “la ruta dels molins”, “la ruta del pantà de Relleu” o “la ruta dels bortolons”. ¡Estem segurs que repetiràs! 

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments

Inspira't

image
A la província d'Alacant, trobem una sèrie de construccions hidràuliques que formen part de la història de la regió. A la tranquil·la localitat de Relleu, situada a l'interior de la província, trobem molins hidràulics que abans servien per a moldre cereals i farina.
image
A la comarca alacantina de la Marina Baixa sobreïx un xicotet poble que a penes supera el miler d'habitants, però que crida l'atenció per la seua ubicació geogràfica. Relleu s'enclava al mateix centre d'una vall envoltada de cims. Són tres els pics que el protegeixen: Cabeçó d'Or, la serra de la Grana (tots dos superen els mil metres d'altura) i la serra de l'Aguilar.
image
És l'aventura portada quasi al límit. Per allà on l'itinerari es fa dur i estret, apareixen les vies ferrades per a facilitar el camí entre parets rocoses. A mig camí entre el senderisme de muntanya i l'escalada sorgeix l'opció de pas per les vies ferrades. I, a la província d'Alacant, n’hi ha unes quantes perquè el viatger puga gaudir de l'experiència.

Notícies

Propostes de viatge