Rojales

Rojales

Main image
Rojales es un municipio marcado por el agua, que ha fijado la base de su economía y su propia fisonomía, dividida por el río Segura. Un agua que, probablemente, cobijó a los mamíferos cuyos fósiles han aparecido en algunos de los cerca de veinte yacimientos detectados en el término y que se remontan a fechas anteriores a la propia existencia humana. Si hace más de un millón de años ya hubo quien habitó Rojales, ahora, en medio de campos de frutales, verduras y flores, se presenta como un buen remanso de tranquilidad.
Com arribar:
Desde la N-340 por Catral y Dolores. Una carretera comarcal la comunica con Orihuela. A 47 Km. de Alicante y a 84 de Benidorm.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Festes
Golf
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Parcs d'oci

Inspira't

image
Si penses en la Costa Blanca, segurament et ve a la ment una imatge plena de llum. Però quan cau la nit i el cel es tenyeix de color rogenc, la costa llevantina es converteix en una de les estampes més boniques i memorables del teu pas pel Mediterrani.
image
A continuació, parlem dels parcs aquàtics de la Comunitat Valenciana, on podràs passar moments increïbles plens d'adrenalina, riures i aventura. Aquest estiu, refresca’t!
image
De dilluns a diumenge, Alacant presumeix d'albergar amplis i interessants mercats ambulants en diferents localitats per tota la província. No són pocs els mercats ambulants d'Alacant que mereixen la pena ser visitats. Són un atractiu afegit per a fer turisme per la Costa Blanca. A part de realitzar la compra, el viatger pot aprofitar el matí per a prendre un aperitiu, menjar en un restaurant proper o recórrer els carrers del poble o municipi.

Notícies

Publicacions