Sant Joan d'Alacant
Sant Joan d'Alacant
Sant Joan d'Alacant

Blogs en video

Sant Joan d’Alacant t’espera, prop de tot i vora al Mediterrani, per a oferir-te una escapada plena de llocs i experiències per descobrir. No t’ho perdes!


Sant Joan d'Alacant, juntament amb la ciutat d’Alacant, és un municipi que ha sabut mantindre el seu encant i també créixer per a oferir al visitant que s’hi acosta a gaudir d’aquesta lluminosa costa tot el que pot necessitar.


Sant Joan d’Alacant: descobreix què veure

La localitat de Sant Joan d'Alacant, a l'horta d'Alacant, ha crescut entre séquies i terres de conreu, en la qual destaquen les Torres de l'Horta, construccions dels segles XVI i XVII que servien de punts de vigilància per a previndre invasions pirates. Pots caminar per a descobrir la Torre Salafranca o Torre Bonança o anar a visitar les seues nombroses ermites, com les de Sant Roc, la de Loreto o la de Santa Anna, totes del segle XVI. 

A més a més, als voltants pots visitar l'àrea recreativa del Tossal del Calvari, o la de La Coix. El Llit del Riu Sec i els Jardins de la Concepció i Mançaneta, pertanyents originalment a dues construccions del segle XVIII que, van passar de ser habitatges de l'horta a habitatges burgesos al segle XIX, són uns altres llocs per a visitar amb molt d'encant. 

L'existència de viles i finques del segle XIX que paga la pena admirar és perquè durant aquesta època van construir les seues residències d'estiu famílies influents de burgesos i nobles, sens dubte un senyal de la bona idea que és convertir aquesta localitat en destinació per a una escapada! 

D'una horta tan fèrtil com la de Sant Joan d'Alacant naixen centenars de receptes realment exquisides, elaborades amb sabors de la terra tan deliciosos com l'arròs a l'alacantina, l'arròs amb ceba i l’olleta, a més del putxero amb tarongetes. I per a gaudir-les, res com acostar-se els dies de festa! Viu la Setmana Santa de Sant Joan d'Alacant o les festes de Fogueres, o deixa't caure per una partida de pilota als seus carrers o per un concert de la seua magnífica banda. Descobreix aquest magnífic racó molt prop del Mediterrani!

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Empreses gestores
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes

Propostes de viatge