Blogs en video

Descobreix un racó d'Alacant on la vida universitària, la gastronomia, la cultura i el paisatge donen per a una escapada ben completa amb molt a veure i fer. Vine a Sant Vicent del Raspeig!


Sant Vicent del Raspeig, a la comarca de l’Alacantí, és un municipi amb tradicions, parcs infantils perfectes per a gaudir en família, grans festes i una vida cultural molt interessant. Vine a descobrir-ho!

Sant Vicent del Raspeig: què veure

En el teu recorregut per la ciutat, no has de deixar de veure el seu preciós jardí vertical de sis pisos d'altura o el Bosc Il·lustrat del campus universitari, un lloc perfecte per a relaxar-se, com els seus Parcs de Lo Torrent i d'Adolfo Suárez. Inclou també el seu Mercat Municipal per a identificar productes locals, la seua Església de Sant Vicent Ferrer o la seua Casa Consistorial. Es tracta d'una localitat amb fites arquitectòniques molt atractives, com la seua Facultat d'Educació.

En aquesta localitat d'Alacant, a més, podràs recórrer rutes senderistes molt interessants i senyalitzades, com la de El Paseíto, el Camí de la Sendera, l’itinerari de l’Almàssera-l’Assegador de les Penyes Roges a la Llometa Redona, la ruta del Sabinar y les Mines de Coure o la Via Verda del Maigmó, on els amants cicloturisme tindran ocasió de pedalar.

Quant a les festes a Sant Vicent del Raspeig, els seus Moros i Cristians i la festa de Fogueres i de Barraques són grans excuses per a poder viure la ciutat d'una manera molt pròxima, veient com als seus carrers es duen a terme tradicions i costums, i la música pren tot el protagonisme.

Finalment, et recomanem provar un arròs amb conill i caragols, una olleta de porc o un dels seus plats més típics de la Quaresma, el bollitori. Les tapes de faves cuites, sang amb ceba o polp en salseta també mereixen que et detingues a provar-los, així com la seua coca de sardina, les tonyes, els rotllos bruns i molt més. Assaboreix a fons tot el que Sant Vicent del Raspeig té per a oferir-te en una escapada a la llum del sol!

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Compres
Empreses de turisme actiu
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Propostes de viatge

Publicacions