Blogs en video

Descobreix un racó d'Alacant on la vida universitària, la gastronomia, la cultura i el paisatge donen per a una escapada ben completa amb molt a veure i fer. Vine a Sant Vicent del Raspeig!


Sant Vicent del Raspeig, a la comarca de l’Alacantí, és un municipi amb tradicions, parcs infantils perfectes per a gaudir en família, grans festes i una vida cultural molt interessant. Vine a descobrir-ho!

Sant Vicent del Raspeig: què veure

En el teu recorregut per la ciutat, no has de deixar de veure el seu preciós jardí vertical de sis pisos d'altura o el Bosc Il·lustrat del campus universitari, un lloc perfecte per a relaxar-se, com els seus Parcs de Lo Torrent i d'Adolfo Suárez. Inclou també el seu Mercat Municipal per a identificar productes locals, la seua Església de Sant Vicent Ferrer o la seua Casa Consistorial. Es tracta d'una localitat amb fites arquitectòniques molt atractives, com la seua Facultat d'Educació.

En aquesta localitat d'Alacant, a més, podràs recórrer rutes senderistes molt interessants i senyalitzades, com la de El Paseíto, el Camí de la Sendera, l’itinerari de l’Almàssera-l’Assegador de les Penyes Roges a la Llometa Redona, la ruta del Sabinar y les Mines de Coure o la Via Verda del Maigmó, on els amants cicloturisme tindran ocasió de pedalar.

Quant a les festes a Sant Vicent del Raspeig, els seus Moros i Cristians i la festa de Fogueres i de Barraques són grans excuses per a poder viure la ciutat d'una manera molt pròxima, veient com als seus carrers es duen a terme tradicions i costums, i la música pren tot el protagonisme.

Finalment, et recomanem provar un arròs amb conill i caragols, una olleta de porc o un dels seus plats més típics de la Quaresma, el bollitori. Les tapes de faves cuites, sang amb ceba o polp en salseta també mereixen que et detingues a provar-los, així com la seua coca de sardina, les tonyes, els rotllos bruns i molt més. Assaboreix a fons tot el que Sant Vicent del Raspeig té per a oferir-te en una escapada a la llum del sol!

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Compres
Empreses de turisme actiu
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

Hui dia està integrat dins de l'immens campus de la Universitat d'Alacant, en el terme municipal de Sant Vicent del Raspeig. Pocs poden imaginar que just enfront de la torre de control, que segueix en peus i envoltada de zona verda, al jardí de l'Hangar, l'autor d'una de les obres de la literatura universal fera escala ací amb el seu avió a principis del segle XX, quan treballava per a la línia postal aèria francesa.
Et portarem a recórrer el campus de la Universitat d'Alacant, on es troba el Bosc Il·lustrat, un preciós parc on pots relaxar-te després d'un dia d'estudi.
Com totes les grans ciutats, Alacant tampoc és un lloc turístic que solament responga a les necessitats de les famílies que arriben per a visitar les seues platges o ingressar en els tradicionals museus. Alacant ofereix també llocs d'atracció per a xiquets; llocs on els progenitors poden sentir com l'emoció dels seus fills i filles s'eleven fins al màxim.
L'arribada del bon temps porta a gaudir del sèptim art en companyia, durant les caloroses nits del cap de setmana o, en vacances, també de dilluns a divendres. Hi ha uns quants cinemes a l'aire lliure que obrin els mesos d’estiu a València i a la resta de la Comunitat Valenciana. I per als qui volen veure una bona pel·lícula al cotxe, a la llum de la lluna i les estreles, hi ha també l'opció dels autocines, repartits pel nostre territori.

Propostes de viatge

Publicacions