Sant Vicent del Raspeig/San Vicente del Raspeig

Sant Vicent del Raspeig/San Vicente del Raspeig

Main image
Sant Vicent del Raspeig és un municipi modern i pṛsper. És seu de la Universitat d'Alacant i compta amb el Jardí Vertical més alt d'Espanya, amb una altura de sis pisos, 340 metres quadrats de superfície i 34.000 exemplars plantats sobre el mur. Esta fita paisatgística és una de les seues referències urbanes més emblemàtiques.

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

image
Hui dia està integrat dins de l'immens campus de la Universitat d'Alacant, en el terme municipal de Sant Vicent del Raspeig. Pocs poden imaginar que just enfront de la torre de control, que segueix en peus i envoltada de zona verda, al jardí de l'Hangar, l'autor d'una de les obres de la literatura universal fera escala ací amb el seu avió a principis del segle XX, quan treballava per a la línia postal aèria francesa.
image
Et portarem a recórrer el campus de la Universitat d'Alacant, on es troba el Bosc Il·lustrat, un preciós parc on pots relaxar-te després d'un dia d'estudi.
image
Com totes les grans ciutats, Alacant tampoc és un lloc turístic que solament responga a les necessitats de les famílies que arriben per a visitar les seues platges o ingressar en els tradicionals museus. Alacant ofereix també llocs d'atracció per a xiquets; llocs on els progenitors poden sentir com l'emoció dels seus fills i filles s'eleven fins al màxim.
image
L'arribada del bon temps porta a gaudir del sèptim art en companyia, durant les caloroses nits del cap de setmana o, en vacances, també de dilluns a divendres. Hi ha uns quants cinemes a l'aire lliure que obrin els mesos d’estiu a València i a la resta de la Comunitat Valenciana. I per als qui volen veure una bona pel·lícula al cotxe, a la llum de la lluna i les estreles, hi ha també l'opció dels autocines, repartits pel nostre territori.

Notícies

Publicacions