Museu de la Universitat d'Alacant

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix el Museu de la Universitat d'Alacant i gaudeix de l'art contemporani a través de les seues obres i tallers didàctics.

Més informació

Horari

Dilluns a divendres de 10 a 20h.
Dissabtes de 10 a 14h.
Diumenges, tancat.

Descobreix el Museu de la Universitat d'Alacant (MUA), un impressionant espai que compta amb cinc col·leccions a través de les quals podràs gaudir de l'art contemporani.

Aquest museu és un projecte pioner dins de l'àmbit universitari espanyol per la seua innovadora concepció arquitectònica i la seua proposta museogràfica basada a alternar les exposicions temporals d'índole científica, artística i patrimonial.

Un dels objectius principals del MUA és convertir-se en un espai de dinamització cultural, aprenentatge, trobada i confrontació. Cada any, el museu és un punt de reunió per als alumnes de diverses especialitats, com arquitectura, turisme, educació o publicitat. Aquests alumnes aprofiten les instal·lacions per a participar en tallers didàctics, pràctiques o per a connectar amb els coneixements impartits a l'aula. .

El museu compta amb obres artístiques de Pablo Picasso, Joan Miró, Eduardo Chillida o Eusebio Sempere, entre d'altres. A més, cada temporada, el MUA disposa de diferents exposicions temporals. Així, el museu es converteix en un espai obert de difusió cultural on s'uneixen l'art, la música, el cinema, l'arquitectura i la investigació.

Al llarg de l'any són moltes les persones que s'acosten a aquest museu per a aprendre i gaudir de l'art des d'un altre punt de vista.