Tàrbena
Tàrbena
Tàrbena
Tàrbena
tarbena

Blogs en video

Et proposem una destinació des de la qual començar a recórrer un bon nombre de rutes en paisatges replets de sorpreses. No et perdes Tàrbena!


Tàrbena, en Alacant, és una destinació amb molt a oferir a visitants que busquen grans paisatges, tradicions i gastronomia i una bona dosi d'història. Vine a descobrir-la!

Què veure a Tàrbena

Tàrbena és una destinació perfecta per a recórrer senderes entre riuraus, les característiques construccions destinades a assecar les panses, i també per a trobar vestigis d'altres civilitzacions que han deixat la seua petjada al nostre territori. La vall on se situa està poblada d'ametlers, cirerers i oliveres, que li confereixen un aspecte tan atractiu com les aromes que desprenen les aromàtiques que aniràs descobrint.

A Tàrbena la naturalesa, a més, et dona l’oportunitat de practicar escalada, o recórrer rutes que et porten a fonts i masies, fins a alcassabes del segle II, com Sa Caseta des Moros, o miradors que et lleven l'alé amb les seues vistes. I no t'oblides de les ruïnes del seu castell i l'excursió a la penya Coll de Rates. I també pots recórrer els seus voltants pedalant en BTT!

Al seu nucli urbà t'esperen racons tan interessants com la seua Església de Santa Bàrbara, d'estil barroc tardà i construïda en el segle XVIII, o el seu museu etnològic, on aprendre sobre oficis i processos sobretot associats a l'agricultura. Una vegada allí podràs buscar la famosa sobrassada de Tàrbena, una de les herències culturals del seu origen mallorquí, a més d'altres embotits, mel, un oli d'oliva de gran qualitat i receptes com els minxos, la borra i molts altres més.

Les festes de Tàrbena són també un altre bon motiu per a visitar aquesta bonica localitat, començant per una celebració molt especial com Sa Festa des Parlar de Sa, on celebren les seues arrels mallorquines, i continuant amb la seua Fira Gastronòmica de juliol, la Festa dels Fadrins, amb menjars populars i revetles o les Festes Patronals en honor a Santa Bàrbara. Vine a descobrir aquest racó tan ple de sorpreses!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Hotels
Compres
Festes
Monuments

Propostes de viatge