Blogs en video

Situat en el Parc Natural de la Serra Espadà, en la vessant de la Penya Saganta va créixer el municipi d'Ayódar, rodejat en un angost relleu que ha influït en el desenrotllament de la població. La riquesa natural es convertix, en ocasions, en impenetrable, encara que perfecta per al gaudi de valls frondosos, canons naturals i boscos poblats.


Com arribar:

Per la carretera d'Onda CV-205, Ayódar es troba després de passar Artesa i Tales. Per la CV-203 cap a Torralba del Pinar tamb s'accedix a la localitat, a l'igual de per Villamalur, CV-202.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Compres
Festes
Monuments

Inspira't

Situat al sud-oest de la província de Castelló, als últims contraforts del sistema Ibèric, es troba el Parc Natural de la Serra d’Espadà, el segon espai natural protegit més extens de la Comunitat Valenciana.
La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?
Els senders de Gran Recorregut són camins que pertanyen a la xarxa europea de senders. Estan senyalitzats de manera universal amb marques roges i blanques, tenen una longitud superior a 50 quilòmetres i transcorren per tota classe de sendes, senderes, canyades, camins i pistes. Es tracta de rutes ancestrals recuperades per al gaudi dels usuaris que les recorren.

Notícies

Publicacions