barracas
castellón
Barracas castellon,
como llegar a Barracas,
que hacer en Barracas,
planes en Barracas,
barracas
barracas, castellon
barracas
barracas
barracas
Barracas PASEO EL VENTORRILLO NEVADO

Blogs en video

Et convidem a conéixer un municipi ple d'encant amb un entorn perfecte per als amants de la naturalesa i les sendes. Descobreix Barracas i prepara la teua pròxima escapada!


Barracas, a l’Alt Palància a la província de Castelló, és una gran destinació per a qualsevol que gaudisca de les sendes, l'ambient tranquil i la història. A més està esguitat, de llocs d'interés que t'encantarà fotografiar! Ens acompanyes en un recorregut per a tota classe de turistes?

Què fer a Barracas

Situat entre dos serres, Barracas té un passat ple d'història, amb restes romanes i iberes. Està situat a l'antic Camí ral d'Aragó a València, és la porta de la Comunitat Valenciana en eixa direcció i part del recorregut històric del Sant Greal! Podem començar la ruta pel seu nucli urbà visitant la seua església del segle XVI, d'estil gòtic. Molt a prop trobaràs una antiga font amb una curiosa escultura d'una perdiu. 

Trobaràs carrers amb cases que compten amb segles d'antiguitat, i t'aconsellem arribar al vell safareig, hui rehabilitat, al costat del qual es troba la Font de Sant Pere. Els safaretjos són llocs amb molt d'encant, i encara en tens un més per descobrir! Si camines una mica als afores del nucli urbà de Barracas trobaràs un altre safareig, a més d'una zona d'esbargiment al costat de l'anomenada Bassa de Sant Pere, fruit d'un naixement natural d'aigua i amb abundant fauna per a gaudir.

Als afores no et pots perdre l'Ermita de Sant Roc, i prepara el teu calçat més còmode, que un dels trams millor adaptats de la Vía Verde de Ojos Negros transcorre per Barracas! A l'antiga estació de trens del Palancar s'ha instal·lat una preciosa zona d'esplai amb llocs on fer foc. Pots caminar i reposar forces després!

A més, és una gran destinació de turisme esportiu. La prova és que cada any se solen organitzar carreres de trail en els seus paisatges pròxims. Una gran excusa per a visitar-lo, juntament amb la seua gastronomia! Molles de pastor, farinetes, arròs d'olla, rostit de botifarra, arròs amb bacallà… I l'aromàtica tòfona! Si t'agrada matinar per a trobar bolets, Barracas és una gran destinació. 

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Experiències
Festes
Rutes
Zones d'interior

Inspira't

Endinsa't en la Ruta del Grial per la Comunitat Valenciana i viatja des de l'Alto Palancia fins a la ciutat de València. Recorreràs llegendes, paisatges, poblacions pintoresques i camins plens d'història. Estàs convidat a seguir les petjades dels pelegrins que buscaven la relíquia més important del cristianisme!
Endinsa't en una ruta per a viatjar per diversos segles de la nostra història i visita els monuments més singulars de la Ruta del Grial fins a arribar a la desitjada relíquia.

Publicacions