Borriol
Borriol
Borriol
Borriol
Borriol
Borriol
Borriol
castellon
borriol
borriol
borriol
borriol
borriol
https://multimedia.comunitatvalenciana.com/D592531D23694FCAB1C4305D959DD44C/img/A0098BAAAD1A416786B7FCB4B0A78BB9/Borriol_6.jpg?responsive
borriol
borriol
borriol
Borriol
Borriol
LES CASES DE LES TENALLES - BORRIOL
LES CASES DE LES TENALLES - BORRIOL

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Acompanya'ns a descobrir un racó de Castelló amb un abundant patrimoni històric i grans paisatges que conéixer. T'inspirarem per a organitzar una gran escapada!


Borriol, a La Plana Alta de Castelló, presumeix de tindre un bon nombre de tresors amb història, posseeix molts monuments que val la pena visitar! Et recomanem preparar una escapada en la qual aprendre molt i sorprendre't amb els vestigis que diferents civilitzacions han anat deixant als seus carrers i paisatges. Pren-ne nota i comença a planificar la teua visita!

Què fer a Borriol

Comencem la nostra visita a Borriol passejant pels carrers del seu centre històric. Et cridarà l'atenció l'antiga Casa de la Vila, datada en el segle XV i on actualment està situat el Museu d’Historia de Borriol (MUHBO). En aquest museu d'història trobaràs restes romanes de gran valor. I és que Borriol era una localitat per la qual transcorria la Via Augusta!

Molt a prop trobaràs l'Església Parroquial de Sant Bartomeu Apòstol, amb origen en el S.XVI i una interessant decoració barroca. T'encantaran els carrers més típics i l'ambient de Borriol! Podràs veure molt a prop les restes de l'antiga muralla.

Si segueixes el teu passeig per Borriol arribaràs al Mirador de Remolins, on podràs fer fotos increïbles del paisatge que l'envolta, esguitat d'antigues construccions de pedra en sec. A més, just davant trobaràs el fantàstic Castell. Es tracta de les restes d'una fortalesa medieval que no pots deixar de visitar, i als peus de la qual s'estén l'antiga Moreria.

Continuant amb la teua ruta, et recomanem arribar fins a l'Ermita del Calvari, un racó encantador al qual arribar a través d'un bonic camí. Un poc més lluny, a poc menys de 2 quilòmetres del centre, es troba l'Ermita de Sant Vicent Ferrer, un xicotet temple del S.XVII. 

A més de rutes senderistes en les quals trobar-te amb antics forns de calç, pots preparar-te per a conéixer la ruta de La Joquera, un recorregut circular en el qual podràs gaudir de pintures rupestres, les restes d'assentaments ibèrics i argàrics i un bon nombre de construccions tradicionals com les antigues sénies, molins o basses. I no oblides els teus pals de golf en la teua visita a Borriol. Hi trobaràs un camp genial!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Compres
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Golf
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Webcams

Inspira't

Descobreix la gran empremta que ha deixat l'art rupestre llevantí al llarg de la nostra història.

Propostes de viatge

Publicacions