Blogs en video


Castell de Cabres és un xicotet municipi de l'interior de Castelló, situat a la comarca del Baix Maestrat. Una destinació on la naturalesa, els seus paisatges muntanyencs i el Parc Natural de la Tinença de Benifassà són els autèntics protagonistes.

Què veure a Castell de Cabres

A la part més alta de la població de Castell de Cabres es troba un lloc conegut com a “El Castell”, que va ser el castell de la localitat. Actualment, només queden unes ruïnes d'eixa fortalesa d'estructura simple amb una torre central i murs senzills. Un lloc important, perquè va ser el punt d'origen d'aquesta població.

Si fem un xicotet recorregut per Castell de Cabres, podem trobar alguns edificis emblemàtics, com la Font de la Vila, un monument que destaca pels seus bells arcs d'inspiració romàntica que van ser construïts amb pedra natural. Des del seu origen, aquest monument ha funcionat com a subministrador d'aigua per a tota la població. Hui dia, aquesta font només compta amb una canella, però manté un bon cabal d'aigua durant tot l'any.

Un altre dels monuments que no pots perdre't és l'Església Parroquial de Sant Llorenç. Un dels elements que caracteritza aquesta construcció és la seua decoració pictòrica a l'interior. Els seus colors vius i el seu caràcter popular el converteixen en un lloc especial per a la gent de la població.

I sí, si parlem de la seua gent no podem oblidar el seu encant. Aquest és un dels pobles més xicotets, però que, a poc a poc, va atraient més visitants gràcies al seu turisme rural. És un autèntic reclam per als que volen desconnectar! A més, existeixen diferents rutes senderistes a través de les quals podràs conéixer els meravellosos paratges naturals que envolten la comarca del Baix Maestrat.

Naturalesa, tranquil·litat i senderisme. La combinació ideal per a gaudir una escapada a Castell de Cabres.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Espais naturals
Festes

Publicacions