Castell de Cabres: Descobreix Què Veure

Castell de Cabres

Main image
  Destí de Qualitat


Castell de Cabres és un xicotet municipi de l'interior de Castelló, situat a la comarca del Baix Maestrat. Una destinació on la naturalesa, els seus paisatges muntanyencs i el Parc Natural de la Tinença de Benifassà són els autèntics protagonistes.

Què veure a Castell de Cabres

A la part més alta de la població de Castell de Cabres es troba un lloc conegut com a “El Castell”, que va ser el castell de la localitat. Actualment, només queden unes ruïnes d'eixa fortalesa d'estructura simple amb una torre central i murs senzills. Un lloc important, perquè va ser el punt d'origen d'aquesta població.

Si fem un xicotet recorregut per Castell de Cabres, podem trobar alguns edificis emblemàtics, com la Font de la Vila, un monument que destaca pels seus bells arcs d'inspiració romàntica que van ser construïts amb pedra natural. Des del seu origen, aquest monument ha funcionat com a subministrador d'aigua per a tota la població. Hui dia, aquesta font només compta amb una canella, però manté un bon cabal d'aigua durant tot l'any.

Un altre dels monuments que no pots perdre't és l'Església Parroquial de Sant Llorenç. Un dels elements que caracteritza aquesta construcció és la seua decoració pictòrica a l'interior. Els seus colors vius i el seu caràcter popular el converteixen en un lloc especial per a la gent de la població.

I sí, si parlem de la seua gent no podem oblidar el seu encant. Aquest és un dels pobles més xicotets, però que, a poc a poc, va atraient més visitants gràcies al seu turisme rural. És un autèntic reclam per als que volen desconnectar! A més, existeixen diferents rutes senderistes a través de les quals podràs conéixer els meravellosos paratges naturals que envolten la comarca del Baix Maestrat.

Naturalesa, tranquil·litat i senderisme. La combinació ideal per a gaudir una escapada a Castell de Cabres.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Espais naturals
Festes
Zones d'interior

Inspira't

image
La Comunitat Valenciana és una destinació interessant per als amants de l'esport. Ciclistes, senderistes o nadadors trien la costa mediterrània per a practicar els seus esports preferits.
image
Els senders de Gran Recorregut són camins que pertanyen a la xarxa europea de senders. Estan senyalitzats de manera universal amb marques roges i blanques, tenen una longitud superior a 50 quilòmetres i transcorren per tota classe de sendes, senderes, canyades, camins i pistes. Es tracta de rutes ancestrals recuperades per al gaudi dels usuaris que les recorren.
image
La despoblació d'alguns dels municipis de l'interior de la Comunitat Valenciana és un fet des de fa dècades: el clima, la manca d'infraestructures, les dificultats d'accés, la falta de treball o l'atenció mèdica amb serveis mínims fan que molts habitants decidisquen anar-se’n a altres llocs. Per contra, la duresa d'aquestes terres per a les gents que les habiten les fan atractives per al viatger que vol perdre’s en un retir de pau i tranquil·litat.

Notícies

Publicacions