Blogs en video

El Castillo de Villamalefa es el punto de salida de numerosas rutas de senderismo, como el camino de ascensión al pico Peñagolosa. Pero lo que realmente hace conocido a este municipio castellonense es la cascada de El Chorrador, que te sorprenderá con su altura superior a un kilómetro.

Troba

Nom
Tipus
Festes

Inspira't

La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?
Sabies que la província de Castelló té també una ruta de peregrinació pròpia, com el famós camí de sant Jaume? De fet, es tracta d'un conjunt de rutes que tenen una destinació comuna: el santuari dedicat a Sant Joan Baptista, situat als peus de l'impressionant cim del Penyagolosa. Per això, aquestes rutes es descriuen amb el nom de Camins del Penyagolosa. Aquests camins aspiren a ser reconeguts com a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO i volem que tu també els conegues.

Publicacions