Blogs en video

T'abelleix una escapada a un paisatge realment bonic de l'interior de Castelló? T'hem preparat una destinació molt interessant. Pren-ne bona nota i prepara el teu viatge!


Castillo de Villamalefa, a la comarca de El Alto Mijares a Castelló, és una bonica destinació de turisme rural i natural, un xicotet municipi enfilat a una muntanya amb un perfil realment espectacular! Et portarem a recórrer els seus llocs més emblemàtics i t'animarem a calçar les botes i recórrer unes quantes rutes. Vine a descobrir tots els seus encants!

Què veure a Castillo de Villamalefa

En la part superior de la muntanya en la qual es troba aquest municipi es troba el mateix Castillo de Villamalefa, antiga fortalesa que li dona nom. Aquest monument ha desaparegut quasi per complet, però encara pots veure algunes restes de les antigues muralles i torres. Encara així, val la pena acostar-se a conéixer-lo! 

T'encantaran els carrers de façanes blanques i teules de fang, passejar sense rumb pel nucli urbà ja és un gran pla! Després, et recomanem visitar l'Església Parroquial de Sant Pere Apòstol, un temple barroc que encara conserva una creu del segle XV. 

Després de passejar pels seus carrers, et recomanem seguir alguna de les moltes rutes que parteixen de Castillo de Villamalefa. La més coneguda és la que porta al paratge del Chorro del Villar, també conegut com Chorrador. Es tracta d'una cascada o salt d'aigua que, amb un cabal variable, pot formar un gorg d'aigües turqueses preciosa. A l'estiu pot ser un gran reclam! Es troba a unes dues hores i mitja a peu des del centre urbà de Castillo de Villamalefa, així que no hi ha excusa per a no anar a conéixer-lo.

Una altra excursió et pot portar a Cedramán, una pedania envoltada d'un paisatge increïble. Allí queden encara antics arcs, que hui formen part dels habitatges, i fonts d'aigua fresca. I pots acostar-te a conéixer el riu Villahermosa, i fer una ruta en la qual et banyes els peus! Segur que ja no necessites més motius per a visitar Castillo de Villamalefa. Anima't a descobrir-lo!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Zones d'interior

Publicacions