Catí

Catí

Main image
Como escondido entre dos valles, se encuentra el municipio de Catí, donde la pujanza que le otorgó el comercio de la lana y la ganadería durante la época medieval ha dejado interesantes huellas. Sólidos y bellos edificios y puertas y arcos de piedra dan la bienvenida a los visitantes que encuentran tranquilidad y hospitalidad en un término elegido por los amantes de la naturaleza.
Com arribar:
Desde Vinars, se accede por la N-232 y desvo a Cat por la CV-128. Desde Castelln, por la CV-10 hasta Puebla Tornesa y, posteriormente, por la CV-15 hasta llegar al desvo CV-128 a Cat.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Esdeveniments
Espais naturals
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Inspira't

image
Perdre's pels pobles de Castelló sempre és una gran idea. Fer-ho a la tardor i a l'hivern pot ser una experiència inoblidable. Descobreix tots els seus racons i tria quins pobles seran l'escenari de la teua pròxima aventura.
image
L’abundant patrimoni en receptes de rebosteria de la província de Castelló és resultat del llegat de les diferents cultures que van poblar aquestes terres durant segles, i dels productes de proximitat dels quals es proveïen: mel, ametles, avellanes, fruites, oli, moniatos, carabasses, llet de cabra i ovella, etc. Amb aquests ingredients es poden elaborar figues albardades, rotllets, coca celestial, prims, bunyols, coquetes, ametlats, mantegades, bunyols, pastissets, quallades amb mel, etc. Tantes receptes com pobles té la província.
image
La Comunitat Valenciana pot presumir de tenir, a les tres províncies, autèntiques joies medievals en forma de ciutats emmurallades, monuments considerats Patrimoni de la Humanitat o fortaleses descomunals i indestructibles. La importància que va tenir el territori valencià durant l'Edat Mitjana ha deixat una empremta en forma d’excels patrimoni de visita obligada.
image
La Comunitat Valenciana té una riquesa artística que les famílies han aprés i transmés de generació en generació: l'ofici de les artesanies. Un exemple per a entendre la importància dels antics oficis és el Museu de la Baronia, situat a Ribesalbes, on a més d'antigues fotografies hi ha mostres d'aquestes obres que atorguen un valor afegit al llegat de l'artesania castellonenca.

Notícies

Publicacions