Cortes de Arenoso
Cortes de Arenoso
Cortes de Arenoso
Cortes de Arenoso
Cortes de Arenoso
Cortes de Arenoso
Cortes de Arenoso
Cortes de Arenoso
Cortes de Arenoso
Cortes de Arenoso
Cortes de Arenoso
cortes de arenoso

Blogs en video

Te descubrimos un rincón de Castellón donde los rebollares o bosques de robles te esperan para envolverte en belleza natural. ¡No te lo pierdas!


Cortes de Arenoso, a Castelló, és un paradís per als qui gaudeixen del contacte amb la naturalesa, el senderisme i el cicloturisme. Moltes sendes t'esperen en aquest municipi de l'Alt Millars, vine a recórrer-les!

Què fer a Cortes de Arenoso

Anar a Cortes de Arenoso és endinsar-se en alguns dels nostres boscos més espectaculars, especialment de pins i roures. De fet, no pots deixar d'anar a saludar el roure més antic d'Espanya en la seua espècie, un Quercus faginea, el qual es coneix com “El Rebollo” i que té… Més de 700 anys!

Hi ha molt a veure a Cortes de Arenoso. Et recomanem visitar el seu nucli urbà i fer-te moltes fotos interessants als diferents edificis històrics i monuments que hi trobaràs, com l'Església Parroquial de La Nostra Senyora dels Àngels, el Racó del Portal, que constituïa l'antiga entrada al poble, el Portal del carrer Herrerías o els seus antics safaretjos. No oblides el seu forn morú, hui Museu del Pa, ni els seus bonics retaules ceràmics!

Als voltants de Cortes de Arenoso també tens molts paratges d'interés, com la pedania de San Vicente de Piedrahita en la qual pots trobar una interessant Ermita de Santa Bárbara, o la Ermita de San Blas, del segle XV i a la qual s'acudeix en romeria el mes d'agost. Tampoc pots deixar de visitar la bonica creu del Peirón de Sant Isidre ni, sobretot, el jaciment arqueològic de Los Morrones I, on hi ha un antic assentament fortificat de l'Edat del Ferro realment important històricament.

Les festes de Cortes de Arenoso també valen una visita, especialment les de sant Antoni Abat, les de Sant Vicent a la pedania de San Vicente de Piedrahita, les de Sant Isidre o les patronals, que se celebren a l'agost al dos nuclis poblacionals. Vine a gaudir de tots els plans que Cortes de Arenoso posa a la teua disposició!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions