Culla: Descobreix Què Veure

Culla

Main image
Blogs en video

Els templers van deixar una petjada a Culla, a Castelló, que el pas dels segles no han aconseguit esborrar. Vine a seguir-la i deixa't sorprendre per la bellesa del seu entorn.El municipi de Culla a l’Alt Maestrat és una sorpresa per als qui la visiten per primera vegada, per la increïble càrrega històrica que atresora i per la seua fotogènia, que la converteixen en una destinació perfecta per als qui busquen racons amb encant. 

Què veure a Culla

Hi ha molt a fer a Culla i en gran manera es deu al llegat que els cavallers Templers van deixar a la localitat. Es tracta d'un enclavament amb un barri antic que ha sigut declarat Bé d'Interés Cultural i que pot ser una gran opció per a escapades de cap de setmana o fins i tot per a acostar-se a passar el dia des d'un altre punt de la Comunitat Valenciana. 

Fer turisme a Culla és submergir-se en una lliçó d'història que t'envolta. La ciutat té origen àrab, i després de la reconquesta va ser adquirida pels Templers, que van donar màxima importància al seu castell, les restes del qual pots visitar per a descobrir la seua Torre del Frare Pere. Després d'aquesta visita pots fer un passeig pel seu centre històric, que ha rebut una rehabilitació exhaustiva que li ha retornat el seu encant tradicional.

Pels seus carrerons estrets arribaràs fins a l'Església de Sant Salvador, l'interior de la qual amaga imatgeria de gran valor artístic d'estil gòtic. Has d'incloure en el teu recorregut la Casa Abadia, l'antic hospital, els arcs de l'antiga muralla i la presó. I una gran proposta és recórrer el camí entre el nucli urbà i el castell per a poder arribar al mirador del Singlet i deixar-te impactar per la bellesa del paisatge.

Des del mirador apreciaràs millor que es tracta d'un municipi situat en un pujol i que està dividit en dues parts: en la part alta predominen les façanes de pedra i en la part baixa de Culla són les parets emblanquinades les que s'encarreguen de recordar-nos la proximitat del Mediterrani. Després d'aquest passeig, els restaurants de Culla s'encarregaran de retornar-te l'energia amb l’olla del Maestrat o la coca celestial.

No et perdes l'oportunitat de passejar per aquest poble amb tant d'encant i història! Anota Culla en el teu recorregut per la Comunitat Valenciana i no oblides provar els productes típics d'aquesta localitat.

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Rutes
Zones d'interior

Inspira't

image
Perdre's pels pobles de Castelló sempre és una gran idea. Fer-ho a la tardor i a l'hivern pot ser una experiència inoblidable. Descobreix tots els seus racons i tria quins pobles seran l'escenari de la teua pròxima aventura.
image
La Comunitat Valenciana amaga autèntics tresors. Des de la casa més estreta fins a l'hotel més alt d'Europa. Deixa eixir la teua versió més curiosa i descobreix aquestes destinacions que et deixaran sense paraules!
image
Els templers van ser una orde de soldats cristians de l’edat mitjana que també va deixar la seua empremtaa la Comunitat Valenciana.
image
Si t'agrada estar en contacte amb la naturalesa, eres amant del turisme actiu o simplement t'agrada gaudir de la pau i tranquil·litat, l'interior de la província de Castelló et sorprendrà amb un munt d’atractius.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions