Galeria Multimèdia

La Platja Morro de Gos a Orpesa és un lloc perfecte per a desconnectar de la rutina i gaudir del Mediterrani. Amb tot el que pugues necessitar!

La Platja Morro de Gos a Orpesa és un lloc tranquil al qual és fàcil arribar des del propi passeig marítim. Pot ser una gran opció si estàs d'escapada en aquesta localitat tan interessant del litoral de Castelló!

A la Platja Morro de Gos d'Orpesa, l'accessibilitat és una realitat, i al llarg dels seus 2000 metres podràs trobar tots els serveis i algunes instal·lacions que faran la teua estada molt més agradable i completa. Es tracta d'una platja d'arena fina i durada molt àmplia i tranquil·la, en la qual serà realment còmode practicar esports nàutics, ja que quasi no hi ha ones i per tant el bany sempre és còmode i agradable.

Compta a més amb informació sobre l'estat de la mar, posta de la Creu Roja, passarel·les, serveis públics, zona d'esports i jocs, pàrquing, parada d'autobús, perquè pugues plantejar-te arribar-hi amb transport públic, rentapeus, zona de jocs lúdics i molt a prop trobaràs un bon nombre de restaurants on gaudir de la gastronomia castellonenca. Vine a donar-te un bany a la còmoda i tranquil·la platja de Morro de Gos a Orpesa i submergeix-te al Mediterrani!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava Accessible ISO 14001
# SERVEIS
FFCC Playa Abierta Lavapies Restaurante Juegos Deportivos Playa Urbana Cruz Roja Windsurf Accesible Bandera Azul Hoteles Acceso Persona Movilidad Reducida Estado del Mar Servicios WC Pasarelas Tourist Info Mostra'n més Amaga
#CARACTERÍSTIQUES