rossell
rossell
castellón
castellón
rossell
Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Descobreix a Rossell la porta d'entrada a un increïble parc natural. Vine a gaudir de la història i el paisatge en un municipi perfecte per a una escapada de turisme rural!


Rossell, a El Baix Maestrat de Castelló, és un xicotet municipi al costat del riu Sénia al qual escapar a respirar tranquil·litat i a conéixer el Parc Natural de la Tinença de Benifassà, on trobar arbres monumentals i un dels boscos més ben conservats de la Comunitat Valenciana. Senderistes i amants del turisme rural i natural trobaran ací una destinació a la qual tornar. Vos comptem l'essencial per a conéixer Rossell! 

Què fer a Rossell

Rossell, una destinació compromés amb la qualitat turística, compta amb tres nuclis habitats, el mateix Rossell, Bel i Les Cases del Riu. A Bel, que té molt d’encant i és realment xicotet, destaca l'Església Parroquial de Sant Jaume, un temple romànic molt interessant. A més t'encantarà passejar entre cases tradicionals amb façanes de pedra.

A Les Cases del Riu podràs passejar a la recerca d'antics molins i creuar un emocionant pont penjant, a més de trobar antigues masies, algunes d'elles excavades en la roca. Segur que fas fotos molt interessants!

Al nucli de Rossell pots visitar l'Església Parroquial dels Sants Joans, probablement construïda en el segle XVIII i amb una façana barroca, i passejar intentant endevinar el traçat de les antigues Muralles de Rossell. T'encantarà l'ambient tranquil! Als seus carrers, d'aspecte tradicional, descobriràs cases i fonts de principis del segle XX. A més pots eixir als afores i conéixer, per exemple, la Font de Baix, que compta amb una àrea d'esbargiment perfecta per a berenar.

Quant a les rutes senderistes a Rossell, en trobaràs moltes i totes elles et portaran per paisatges realment especials. Els voltants de Rossell són un autèntic formiguer de biodiversitat i fins i tot d'història, amb el jaciment de la Cova de les Bruixes com a exemple, en el qual s'han trobat restes prehistòriques. Moles, barrancs, paisatge fluvial i masies t'acompanyaran durant el recorregut. Vine a perdre't a Rossell!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Zones d'interior

Propostes de viatge