Blogs en video

La riqueza del paisaje de Sot de Ferrer es la primera característica que sorprende al llegar a su término. Situado entre las sierras Espadán y Calderona, el municipio se encuentra en la zona contigua al valle del río Palancia. Una vez en el casco urbano, el recorrido por sus calles permite disfrutar de monumentos de siglos pasados y degustar manjares tradicionales que tiene como base el arroz y la repostería típica. En sus límites, almendros, olivos, naranjos y nispereros, entre otros, completan el paisaje.
Com arribar:
La Nacional 234 Sagunto-Burgos tiene acceso a la localidad.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Compres
Festes
Zones d'interior

Inspira't

Hui et portem una xicoteta mostra de com de variada és la Comunitat Valenciana. A més de platges belles i pobles d’interior amb encant, n’hi ha d’altres de dimensions molt variades.
La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?

Publicacions