Traiguera

Traiguera

Main image
Blogs en video
Traiguera és l'essència del Maestrat castellonenc. Oliveres mil·lenàries, el Real Santuari de la Font de la Salut, rutes de senderisme i cicloturisme t'estan esperant en un municipi que conserva la seua muralla medieval i un portet de gran bellesa que tanca el recinte emmurallat (S. XVIII i XIV).
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Compres
Experiències
Festes
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Inspira't

image
El Baix Maestrat, comarca situada al nord de la Comunitat Valenciana, a la província de Castelló, ocupa una zona de territori extensa: des de poblacions marineres de la costa mediterrània fins a pintorescos pobles a l'interior. Terres en què mestres d'ordes militars van tenir la seua encomanda.
image
Et convidem a visitar el Reial Santuari de la Mare de Déu de la Font de la Salut de Traiguera, una joia arquitectònica del segle XVI que et deixarà amb la boca oberta. Descobreix-lo!
image
La Comunitat Valenciana té una riquesa artística que les famílies han aprés i transmés de generació en generació: l'ofici de les artesanies. Un exemple per a entendre la importància dels antics oficis és el Museu de la Baronia, situat a Ribesalbes, on a més d'antigues fotografies hi ha mostres d'aquestes obres que atorguen un valor afegit al llegat de l'artesania castellonenca.

Propostes de viatge