Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Et proposem conéixer un racó de l'interior de Castelló en el qual diferents civilitzacions han anat deixant la seua petjada, creant una atmosfera màgica i monuments que perduren. Prepara la teua escapada a Traiguera!


Traiguera, a l’interior de Castelló, pot ser una gran destinació per a la teua pròxima escapada a la recerca de rutes per la naturalesa i carrers amb història. Porta el teu calçat més còmode i prepara't per a sorprendre't amb el seu increïble patrimoni i tradicions. Acompanya'ns en aquest viatge!

Què veure a Traiguera

Traiguera ha sigut un municipi on diferents civilitzacions han anat deixant la seua petjada. Es trobava en un important eix de comunicació, al costat de la romana Via Augusta! Després de l'època musulmana va passar a ser propietat de les ordres de l'Hospital i de Montesa, i tota aquesta varietat d'influències es deixa sentir en el seu nucli urbà i voltants.

Per a seguir totes aquestes petjades et recomanem un passeig pel centre, gaudint del seu recinte emmurallat medieval i ampliació abaluardada del segle XVII, declarat Bé d'Interés Cultural. Passeja pel Carrer Major i descobreix edificis d'estil gòtic com el de l'Ajuntament, i també d'estil renaixentista. Tampoc et pots perdre l'Església de l'Assumpció, construïda entre els segles XVI i XVII i que compta amb un interessant museu parroquial.

La teua següent parada a Traiguera podria ser el Real Santuari de la Verge de la Font de la Salut, situat als voltants del nucli urbà, i declarat Bé d'Interés Cultural. Aquest monument es va començar a construir en el segle XIV, i és possible concertar una visita guiada per a passar-ho genial coneixent-ne detalls molt interessants!

Un dels majors tresors de Traiguera són les seues oliveres mil·lenàries, que pots gaudir en una ruta que t'acostarà també al santuari i et permetrà visitar una àrea interpretativa dedicada a aquests arbres monumentals. T'impressionarà la seua bellesa i els seus segles d'història! Per descomptat, et recomanem provar l'increïble oli que es produeix en aquest municipi.

Finalment, et recomanem conéixer la tradició terrissaire de Traiguera, que segur que et sorprendrà per la seua bellesa, després de perdre't caminant o pedalant per les nombroses rutes que travessen els seus paisatges. Enamora't de Traiguera en una escapada plena de plans i experiències!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Compres
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Experiències
Festes
Oficines de Turisme

Propostes de viatge