Villores_vistaPueblo_2
Villores_campanario_nieve
Villores_peiróSantGregori
Villores_Vista pueblo_1
villores castellon,
que hacer en villores castellon,
como llegar a villores,
villores
visitar villores
castellon
villores
turismo rural
villores
castellon
Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Villores és una localitat plena d'encant que et convidem a descobrir en una escapada. Pren-ne nota i prepara la teua visita!


Villores conserva un interessant patrimoni arquitectònic amb molta història que t'encantarà recórrer en una escapada de turisme rural a les zones de l'interior de Castelló. Prepara la teua cambra, veuràs racons plens d'encant!

Què fer a Villores

Passejant per Villores hi ha un bon nombre de fites que no has de deixar passar, com la font i el safareig, dos racons amb un encant especial que et conquistaran. El safareig encara s'utilitza hui dia!

Els carrers estrets de Villores són molt agradables, com el de la Font, Sant Roc, la Creveta, el de Dalt, la Costanera… i algunes desemboquen en places molt típiques com la de la Vila o la de la Bassa. A la part més alta del poble pots visitar les eres, on es trillaven els cereals, l'Ermita de La nostra Senyora del Bon Succés té un aspecte rústic que fa que passe desapercebuda. I, per descomptat, visita el castell, que en realitat és una antiga torre de defensa medieval.

Un altre punt important és el Palau del Marqués de Villores, un edifici amb una bonica porxada d'arcs del segle XVI que hui dia és l'Ajuntament. A Villores, a més, pots fer una ruta comptant els seus peirons, unes creus que tenen diferents significats i que reben el nom de diferents sants.

Una bonica excursió que gaudir a Villores és la que porta al seu Molí de la Cova, al costat del riu Bergants; és un paratge realment bonic! Altres destinacions per a senderistes poden ser les carrasques del Camell i d'Antón, les Creuetes o la roca del Taüt.

Quant a les festes de Villores, no et pots perdre la Santantonà o festa en honor a Sant Antoni al gener, en la qual es beneeixen els animals i es fa una tradicional volta al poble amb les botargues i filandrones, personatges que acompanyen a la imatge del sant, després del que s'encén una gran foguera. I no oblides la seua artesania d'espardenyes! Escapa't i enamora't de Villores.

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Compres
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Zones d'interior

Propostes de viatge