Viver
Viver
Viver
Viver
Viver
viver
viver castellon,
viver

Blogs en video

Et proposem una visita plena d'història, paisatges amb encant i tradició. T'apuntes a conéixer Viver?


Viver, a l’interior de la província de Castelló, és una gran destinació per als amants del senderisme i les rutes culturals. Et donarem unes quantes claus de tot el que t'espera en la teua visita! Pren-ne nota i escapa't a viure-ho en persona.

Què fer a Viver

Hi ha molts plans a Viver i en trobaràs segur un que s'ajuste al teu viatge en família, amb amics o a les teues ganes de turisme actiu o cultural. Per exemple, pots seguir el recorregut d'alguna de les Rutes pel Front de Viver, vinculades amb la Guerra Civil i en les quals es poden veure trinxeres i búnquers.

També pots fer un recorregut urbà pels carrers de Viver en el qual descobrir enclavaments com la seua Plaça Major, l'Església Parroquial Verge de Gràcia, construïda sobre una antiga mesquita, l'Ermita de Santa Bàrbara o el Portal dels Horts, que et recordarà com era la Viver Medieval. 

L'Església Parroquial de Sant Francesc de Pàdua és un altre lloc molt volgut pels habitants de Viver, i al costat d'ella es troba l'antic convent destinat hui a ser espai cultural, que a més alberga el Centre d'Interpretació de la Batalla de Llevant, CIBAL. Valdrà la pena l'entorn i el contingut! Finalment, al nucli urbà et recomanem anar buscant antigues almàsseres de vi que encara es poden apreciar a peu de carrer.

Si busques naturalesa, Viver està ple de paisatges molt atractius. Pots acostar-te al Parc de la Floresta, amb cascades, falagueres, coves… Un lloc genial per a anar amb xiquets! Al costat del riu Palància es troba el paratge del Sargal, genial per a caminar i fer un pícnic i amb unes coves que van ser refugi ja en època paleolítica, les Coves del Sargal.

Altres excursions que valen la pena a Viver són les que et portaran a la Torre, una antiga construcció defensiva, al Brollador de Sant Miquel o a l'Ermita de Sant Roc, que té unes vistes magnífiques. Inclou també en la llista les restes d'una vila romana i la Vía Verde de Ojos Negros! Finalment, segueix la Ruta de Paisatges de l'Aigua, que et permetrà gaudir de brolladors naturals i infraestructures hidràuliques tant al municipi com als voltants. Enamora't de Viver!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Campings
Compres
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Zones d'interior

Propostes de viatge