Descobreix tots els esdeveniments

Premis i concursos

La Comunitat Valenciana és el lloc en el qual viure i gaudir dels esdeveniments més actuals. Gràcies al nostre clima, els esdeveniments culturals, artístics, gastronòmics, esportius, musicals, infantils… troben el seu lloc a la Comunitat Valenciana durant tot l'any. Vols descobrir-los? Acompanya'ns!

Cadascuna de les tres províncies de la Comunitat Valenciana ens proposa gaudir del nostre temps lliure al màxim. T'informem i et convidem als esdeveniments més de moda del Mediterrani. Festivals internacionals, trobades culturals de gran valor turístic i nacional, així com els esdeveniments esportius més importants del panorama mundial.

Volem que visites la Comunitat Valenciana i, sobretot, volem que la visques molt de prop. Volem que et sentes part de la nostra cultura i que assaborisques la nostra gastronomia, experimentant una explosió de sabors sense igual. També volem que recórregues llocs únics de la mà de guies turístics especialitzats, que escoltes la sintonia de les nostres festes i tradicions, que descobrisques tots els colors dels nostres paisatges, les olors de la nostra terra i sentes una mescla de sentiments única.

Comptem amb multitud d'espais preparats en els quals celebrar fires, conferències, congressos, convencions i esdeveniments de tot tipus

De la mateixa forma, sempre podràs conéixer i enamorar-te de l'artesania valenciana en cadascun dels mercats i mostres a l'aire lliure que s'organitzen a la Comunitat Valenciana.

Tot això en un enclavament privilegiat. Entre la mar i la muntanya, entre les ciutats i els pobles. En cadascun dels seus racons, trobaràs el que busques i nosaltres t'ho explicarem.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Municipis