ESTIU

La Comunitat Valenciana és la destinació perfecta per a gaudir de l'estiu. El Mediterrani, les seues platges i cales d'aigües cristal·lines, pobles costaners amb les seues cases blanques i carrers empedrats, la màgica llum, el blau del mar i les seues banderes, la seua cuina marinera, saborosa i intensa que marida a la perfecció amb els vins de la terra.

Però si el teu és la muntanya, la desconnexió i el contacte amb la naturalesa, els Parcs Naturals, de la Comunitat Valenciana, et sorprendran. A més, podràs refrescar-te en les increïbles piscines naturals que alberga la nostra terra. 

I si penses que ací acaba tot, res més lluny de la realitat. En la Comunitat Valenciana t'esperen els festivals més sonats de l'estiu, les festes més internacionals, al·lucinants parcs aquàtics per a tornar a sentir-te com un xiquet i una infinitat d'activitats nàutiques per a gaudir amb tota la família. Siga quin siga el teu esport preferit, ací trobaràs el lloc ideal per a practicar-lo. L'estiu no ha fet més que començar! 
 

Inspira't

image
Per a molts turistes, tant a nivell nacional com a internacional, Castelló representa la meca en matèria de festivals musicals a l'estiu. Enguany 2018, es compleixen els 50 anys de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i d'acord a les paraules del seu president Pedro Rodríguez, ha arribat l'hora de batre un rècord.
image
A continuació, parlem dels parcs aquàtics de la Comunitat Valenciana, on podràs passar moments increïbles plens d'adrenalina, riures i aventura. Aquest estiu, refresca’t!
image
No hi ha cap esdeveniment multitudinari i festiu a la Comunitat Valenciana que no se celebre envoltat d’abundant pirotècnia. Els més populars són les Falles de València, les Fogueres d'Alacant, els Moros i Cristians d'Alcoi o la Magdalena de Castelló, però un dels espectacles més representatius en què els petards i focs artificials cobren un protagonisme inusitat entre veïns i visitants és la cordà de Paterna. És un esdeveniment únic en el seu gènere que ningú no es pot perdre.
image
De cara a l’estiu, Elx t’ofereix una gran oferta d’activitats perquè no t’hi avorrisques en cap moment: platges, art, gastronomia. Prepara ja la maleta i vine-te’n sense dubtar.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions