La Comunitat Valenciana és la destinació perfecta per a gaudir de l'estiu. El Mediterrani, les seues platges i cales d'aigües cristal·lines, pobles costaners amb les seues cases blanques i carrers empedrats, la màgica llum, el blau del mar i les seues banderes, la seua cuina marinera, saborosa i intensa que marida a la perfecció amb els vins de la terra.

Però si el teu és la muntanya, la desconnexió i el contacte amb la naturalesa, els Parcs Naturals, de la Comunitat Valenciana, et sorprendran. A més, podràs refrescar-te en les increïbles piscines naturals que alberga la nostra terra. 

I si penses que ací acaba tot, res més lluny de la realitat. En la Comunitat Valenciana t'esperen els festivals més sonats de l'estiu, les festes més internacionals, al·lucinants parcs aquàtics per a tornar a sentir-te com un xiquet i una infinitat d'activitats nàutiques per a gaudir amb tota la família. Siga quin siga el teu esport preferit, ací trobaràs el lloc ideal per a practicar-lo. L'estiu no ha fet més que començar! 
 

Inspira't

Hi ha moments en la vida en els quals estar organitzat i preparat serà clau per a poder traure tot el suc a les experiències que vius. La Tomatina és un d'eixos moments i el suc de tomaca serà només un al·licient si segueixes els nostres consells. Atent!
La costa de la Comunitat Valenciana està repleta de platges de somni i cales precioses, però hi ha pocs llocs tan emblemàtics com el penyal d'Ifac, una roca majestuosa de 332 m d'alçària que s'alça sobre les aigües transparents de la Costa Blanca, a la localitat de Calp.
A la Comunitat Valenciana som mediterranis i això es nota. Al nostre caràcter acollidor, a la qualitat de les nostres platges i a la multitud d'opcions d'oci cal afegir la diversitat de paisatges, cultures i gastronomia. Per això, cada any milers de famílies decideixen passar les seues vacances recorrent i descobrint la Comunitat Valenciana. En vols saber més?
Per a molts turistes, tant a nivell nacional com a internacional, Castelló representa la meca en matèria de festivals musicals a l'estiu. Enguany 2018, es compleixen els 50 anys de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i d'acord a les paraules del seu president Pedro Rodríguez, ha arribat l'hora de batre un rècord.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions