Celebra l'arribada de l'estiu a Alacant! Les Fogueres de Sant Joan són tota una explosió de tradició, art i foc. Sense dubte, les festes més importants de la ciutat i declarades d'Interés Turístic Internacional i Bé d'Interés Cultural Immaterial.

Alacant es converteix en un autèntic escenari de diversió. Del 20 al 24 de juny, la ciutat s'ompli de focs artificials, monuments, barraques, cercaviles i concerts. Però l'ambient festiu comença molt abans. Les Fogueres se senten i viuen al carrer des del primer dia! Diverses setmanes abans comencen els actes oficials amb la inauguració de l'enllumenat artístic i el pregó des del balcó de l'Ajuntament. Durant els dies previs es disparen mascletaes que anuncien l'arribada de les festes a cada racó de la ciutat.

El 20 de juny arranca la setmana gran amb la Plantà de les fogueres i barraques. El 24 de juny el foc es convertirà en el gran protagonista de la festa en la nit més màgica de l'any. No et perdes l'espectacular palmera de focs artificials que es llança des de dalt del Castell de Santa Bàrbara per a anunciar l'inici de la Cremà. A més, si t'has quedat amb ganes de pólvora, del 25 al 29 de juny, podràs gaudir del concurs de focs artificials a la platja del Postiguet. Un meravellós espectacle al costat del Mediterrani!

Milers de persones de tot el món es deixen seduir cada any per la festa i el foc, i converteixen a Alacant en un centre d'atracció internacional. Contagia't del seu esperit festiu i vibra amb una ciutat bolcada en la seua festa més internacional. Pren nota d'aquesta data! Les millors vacances de la teua vida estan a punt de començar. Estàs preparat? No faltes a les Fogueres de Sant Joan!

 

Imatges
belleses
null
null